Στο ζυθοποιείο μας παρασκευάζεται με μεγάλη δεξιοτεχνία φρέσκια μπύρα, χωρίς παστερίωση,m μακράς ωρίμανσης και ψυχρής διήθησης, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά που έχει να προσφέρει η φύση.
Η ειδική διεργασία πολτοποίησης, που γίνεται εν μέρει χειρωνακτικά, η προσθήκη φυσικού λυκίσκου, η αργή ζύμωση και η μακράς διάρκειας ωρίμανση σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα της μπύρας μας.
Η παρασκευή της γίνεται αυστηρά, σύμφωνα με το νόμο καθαρότητας παραγωγής μπύρας (Reinheitsgebot του 1516): νερό, βύνη, λυκίσκος και μαγιά είναι τα μόνα συστατικά που χρησιμοποιούνται ώστε να παράγεται υψηλής ποιότητας, καθαρή, φρέσκια μπύρα.
Η ξεχωριστή διαδικασία πολτοποίησης προσδίδει ένα έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα και μία ξεχωριστή γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο.
Το μαύρο διαμάντι της ζυθοποιίας, από τις εκλεκτότερες σκουρόχρωμες βύνες, που υπογράφουν την πούσια και μοναδική της γεύση καθώς και το καφέ σκούρο χρώμα της με τον πλούσιο κρεμώδη αφρό.
Η ολόφρεσκη αρωματική IPA της Πατραϊκής Ζυθοποιίας, με επτά ποικιλίες λυκίσκου και λεπτές αρωματικές πινελιές στη γεύση της αναζωογονεί τις αισθήσεις.
Με την παραδοσιακή συνταγή, με τέσσερις εκλεκτές ποικιλίες βύνης, με ευρωπαϊκό αρωματικό λυκίσκο, παράγεται στην Πάτρα αυτή η Γερμανικού τύπου Pilsner.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.