Στο ζυθοποιείο μας παρασκευάζεται με μεγάλη δεξιοτεχνία φρέσκια μπύρα, χωρίς παστερίωση,m μακράς ωρίμανσης και ψυχρής διήθησης, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά που έχει να προσφέρει η φύση.
Η ειδική διεργασία πολτοποίησης, που γίνεται εν μέρει χειρωνακτικά, η προσθήκη φυσικού λυκίσκου, η αργή ζύμωση και η μακράς διάρκειας ωρίμανση σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα της μπύρας μας.
Η παρασκευή της γίνεται αυστηρά, σύμφωνα με το νόμο καθαρότητας παραγωγής μπύρας (Reinheitsgebot του 1516): νερό, βύνη, λυκίσκος και μαγιά είναι τα μόνα συστατικά που χρησιμοποιούνται ώστε να παράγεται υψηλής ποιότητας, καθαρή, φρέσκια μπύρα.
Η ξεχωριστή διαδικασία πολτοποίησης προσδίδει ένα έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα και μία ξεχωριστή γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο.

Εμφάνιση 24 36

Ora Patrinella

2,40 
Αγορά!
Με κεχριμπαρένιο χρώμα, φυσική θολότητα σταθερό λευκό αφρό, ξεχωρίζει για την απαλή και διακριτική αίσθηση καπνιστής βύνης.
Η ισορροπημένη προσθήκη Smoked malt μεταφέρει νότες καραμέλας και καπνιστού, χωρίς να πνίγει τη φρεσκάδα της ζύμωσης. Καθαρό και ήπιο τελείωμα, με διακριτικό καπνό και απαλή γλυκύτητα βύνης να παραμένουν στην επίγευση.