Ένα μεγάλο όνειρο και μια πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, είναι πια πραγματικότητα.
Carpinus είναι το όνομα της μπύρας που παράγεται και εμφιαλώνεται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι ο ιδιοκτήτης της κ. Νίκος Αντωνόπουλος δημιούργησε στο Καρπενήσι.
Το όνομά της προέρχεται από το όνομα carpinus, του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος κοινότατου στην περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στην πόλη.
Νέα Μπύρα από τη μικροζυθοποιία Ευρυτανίας!
Rye IPA με σίκαλη που έχει πιπεράτη γεύση και αρώματα κίτρου και πορτοκαλιού.
Γεύση από κρεμώδη τυριά στο χειροποίητο πατατάκι και μια πλούσια, αρωματική και με παχιά υφή στο στόμα, New England IPA από το Καρπενήσι.
Καπνιστή με κεχριμπαρένιο χρώμα, γεύση βυνώδη και με τόνους από σταφίδα. Μπορεί να την απολαύσετε με καπνιστά κρέατα, τυριά και ψάρια, καθώς και με κρέατα στη σχάρα.
Μαύρη μπύρα με 4,8 alc. Έχει γεύση από καφέ espresso και σοκολάτα και άρωμα βανίλιας.
Ξανθή γλυκιά με 6,1% Alc. Διακριτικά αρώματα μπαχαρικών – γαρύφαλλου και πιπεριού.
Ξανθή μπύρα ελαφρώς θολή και πικρή με αρώματα εσπεριδοειδών, και γεύση grapefruit και μανταρίνι.
Καταπληκτική συλλογή από μπύρες της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, για να δοκιμάσετε τις μπύρες της, στο δικό της συλλεκτικό ποτήρι.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.