Ένα μεγάλο όνειρο και μια πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, είναι πια πραγματικότητα.
Carpinus είναι το όνομα της μπύρας που παράγεται και εμφιαλώνεται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι ο ιδιοκτήτης της κ. Νίκος Αντωνόπουλος δημιούργησε στο Καρπενήσι.
Το όνομά της προέρχεται από το όνομα carpinus, του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος κοινότατου στην περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στην πόλη.

Εμφάνιση 24 36

Carpinus Porter (Whisky Barrel Aged)

4,50 
Αγορά!
Carpinus Porter (Whisky Barrel Aged), η καινούργια μπύρα της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας!
Μια Porter παλαιωμένη σε βαρέλι από Whisky. Μαύρη, γλυκιά, με γεύσεις σοκολάτας και καφέ και εντυπωσιακό άρωμα Whisky.

Carpinus Cherry Saison

4,20 
Αγορά!
Η καινούργια μπύρα της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας. CHERRY SAISON.
Ξανθοκόκκινη, ελαφρώς υπόξινη, με άρωμα και γεύση από τα κεράσια του τόπου που παράγεται.

Carpinus Rye IPA

4,20 
Αγορά!
Νέα Μπύρα από τη μικροζυθοποιία Ευρυτανίας!
Rye IPA με σίκαλη που έχει πιπεράτη γεύση και αρώματα κίτρου και πορτοκαλιού.