Ένα μεγάλο όνειρο και μια πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, είναι πια πραγματικότητα. Carpinus είναι το όνομα της μπύρας που παράγεται και εμφιαλώνεται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι ο ιδιοκτήτης της κ. Νίκος Αντωνόπουλος δημιούργησε στο Καρπενήσι. Το όνομά της προέρχεται από το όνομα carpinus, του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος κοινότατου στη περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στη πόλη.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Show sidebar

Carpinus Belgian Wit

3,40
Ξανθή γλυκιά με 6,1% Alc. Διακριτικά αρώματα μπαχαρικών - γαρύφαλλου και πιπεριού.
Close

Carpinus NEIPA

3,40
Ξανθή μπύρα ελαφρώς θολή και πικρή με αρώματα εσπεριδοειδών, και γεύση grapefruit και μανταρίνι.
Close

Carpinus Pale Ale

3,40
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.
Close

Carpinus Robust Porter

3,80
Μαύρη μπύρα με 4,8 alc. Έχει γεύση από καφέ espresso και σοκολάτα και άρωμα βανίλιας.