Η Ζυθοποιία Αναστασίου είναι και επίσημα η μικρότερη ζυθοποιία (από άποψη όγκου παραγωγής) στην Ελλάδα, μία από τις ελάχιστες στην Αττική και η μοναδική στα βόρεια προάστια, παράγοντας γνήσιο τοπικό ζύθο.
Κόντρα στην τάση των πιο μίνιμαλ σχεδίων, οι ετικέτες της Ζυθοποιία Αναστασίου κάνουν τη διαφορά, ακολουθώντας ένα ρετρό μοτίβο, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 20 μέχρι το 50.
Τα στιλ μπύρας που φτιάχνουν δεν είναι σίγουρα συνηθισμένα για τον Έλληνα καταναλωτή αλλά είναι τοπικά.

Εμφάνιση 24 36

Ζυθοποιία Αναστασίου & Pivo Microbrewery Crossroad

6,50 
Η πρώτη συνεργασία Ελληνικής και Κυπριακής μικροζυθοποιίας που έγινε ποτέ!
Η "Crossroad" είναι μια "Cold I.P.A", ένα πάντρεμα των παραδοσιακών Lager με τις πιο σύγχρονες I.P.A. Γερμανικές και τσέχικες βύνες παντρεύονται με αμερικάνικους αρωματικούς λυκίσκους και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.