Η Ζυθοποιία Αναστασίου είναι και επίσημα η μικρότερη ζυθοποιία (από άποψη όγκου παραγωγής) στην Ελλάδα, μία από τις ελάχιστες στην Αττική και η μοναδική στα βόρεια προάστια, παράγοντας γνήσιο τοπικό ζύθο. Κόντρα στη τάση των πιο μίνιμαλ σχεδίων, οι ετικέτες της Ζυθοποιία Αναστασίου κάνουν τη διαφορά, ακολουθώντας ένα ρετρό μοτίβο, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 20 μέχρι το 50. Τα στιλ μπύρας που φτιάχνουν δεν είναι σίγουρα συνηθισμένα για τον Έλληνα καταναλωτή αλλά είναι τοπικά.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Show sidebar

Μάρτσεν

2,50
Όπως υποδηλώνει και το όνομα της Märzen, ιστορικά, παρασκευάζονταν τον Μάρτιο και αποθηκεύονταν σε κελάρια-σπηλιές όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη απ’ ότι στην ύπαιθρο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ντούνκελ

2,60
Τέλεια ισορροπία, γεμάτη αίσθηση στο στόμα και επίγευση που μένει για λίγη ώρα αλλά καθώς φεύγει σε προκαλεί να συνεχίσεις με την επόμενη γουλιά.