Ζυθοποιία Αναστασίου
Η Ζυθοποιία Αναστασίου είναι και επίσημα η μικρότερη ζυθοποιία (από άποψη όγκου παραγωγής) στην Ελλάδα, μία από τις ελάχιστες στην Αττική και η μοναδική στα βόρεια προάστια, παράγοντας γνήσιο τοπικό ζύθο. Κόντρα στη τάση των πιο μίνιμαλ σχεδίων, οι ετικέτες της Ζυθοποιία Αναστασίου κάνουν τη διαφορά, ακολουθώντας ένα ρετρό μοτίβο, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 20 μέχρι το 50. Τα στιλ μπύρας που φτιάχνουν δεν είναι σίγουρα συνηθισμένα για τον Έλληνα καταναλωτή αλλά είναι τοπικά.
Κοκκινόβραχος
Κοκκινόβραχος Session IPA Offer
Μάρτσεν
Κεχριμπαρένιο-πορτοκαλί χρώμα και σχεδόν διαυγής με λευκό, σταθερό, παχύ αφρό. Αρώματα βυνών, ξεροψημένης κόρας ψωμιού με απαλές νότες καβουρδίσματος. Αρχικά διακρίνεται ο έντονος βυνώδης χαρακτήρας που στη συνέχεια αλλάζει σε ελαφριά γλυκάδα καραμέλας και μπισκότου και τελειώνει με μία απαλή αίσθηση πικράδας με πιπεράτες νότες.
Μποκ
Σκούρο χάλκινο προς καφέ χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες και παχύ, κρεμώδη, καστανής απόχρωσης αφρό μεγάλης διάρκειας. Διακρίνονται αρώματα καραμέλας, καβουρδίσματος και κόκκινων φρούτων. Γευστικά ο βυνώδης χαρακτήρας είναι αυτός που υπερισχύει με χαρακτηριστικά μέτριου καβουρδίσματος και καραμελωμένης ζάχαρης προσδίδοντας ένα πάντρεμα γλυκού και πικρού. Μέτριο σώμα και ενανθράκωση μαζί με μία διακριτή ζεστασιά από το αλκοόλ σε συνδυασμό με την επίγευση μεγάλης διάρκειας ολοκληρώνουν μία ευκολόπιοτη σκουρόχρωμη Γερμανική lager.
Μποκ Offer
Σκούρο χάλκινο προς καφέ χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες και παχύ, κρεμώδη, καστανής απόχρωσης αφρό μεγάλης διάρκειας. Διακρίνονται αρώματα καραμέλας, καβουρδίσματος και κόκκινων φρούτων. Γευστικά ο βυνώδης χαρακτήρας είναι αυτός που υπερισχύει με χαρακτηριστικά μέτριου καβουρδίσματος και καραμελωμένης ζάχαρης προσδίδοντας ένα πάντρεμα γλυκού και πικρού. Μέτριο σώμα και ενανθράκωση μαζί με μία διακριτή ζεστασιά από το αλκοόλ σε συνδυασμό με την επίγευση μεγάλης διάρκειας ολοκληρώνουν μία ευκολόπιοτη σκουρόχρωμη Γερμανική lager.