Η “Μικροζυθοποιία Πάρου” ιδρύθηκε στο νησί της Πάρου το 2014. Τους πρώτους μήνες του 2016 ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο παραγωγής της πρώτης μπύρας, και από τον Απρίλιο, μια ελαφριά Pilsner “56isles” κυκλοφόρησε στην εξαιρετικά υποσχόμενη αγορά της Πάρου.
Το μικροκλίμα του τόπου και η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα στην μπύρα. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προσθέτουν στη γεύση, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, ενώ η χρήση ποικιλιών ποιοτικού λυκίσκου από διάφορες χώρες αλλά και βύνης με έντονα αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα αναδεικνύουν τα επιμέρους συστατικά της συνταγής.

Ο πρώτος στόχος της μικροζυθοποιίας είναι να παράγει 25.000 φιάλες τον μήνα διατηρώντας παράλληλα το εξαιρετικό επίπεδο της ποιότητας.

Εμφάνιση 24 36

Citrus Herbal Feasts

23,50 
Αγορά!
Ένα πακέτο γεμάτο αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων. Μια πανδαισία γεύσεων από κίτρο, πορτοκάλι, μπανάνα και δημητριακά, με νότες από ελληνικά βότανα και μπαχαρικά που θα συνοδεύσει τέλεια ελαφριά γεύματα, σαλάτες, πλατώ τυριών.