Το προϊόν “Carpinus Pale Ale” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι
Προβάλλονται όλα - 10 αποτελέσματαSorted by latest
P.I.G.S Communion
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
5,50 €
Μια εξαιρετική Double Dry-Hopped New England IPA, με ένα μείγμα λυκίσκου Nelson, Galaxy, Citra και Mosaic, στους 6,8% ABV.Εξωτικά μάνγκο και φρούτα του πάθους συνδυάζονται με ζωηρό ανανά, φρέσκα θρυμματισμένα φραγκοστάφυλα, σάρκα ροδάκινου, νέκταρ mellon-y και σταφύλια Sauvignon Blanc. Διαθέτει ένα εξαιρετικά πλούσιο και χνουδωτό σώμα, με σύνθετο μείγμα σιτηρών, γεμάτο ειδικές βύνες, νιφάδες βρώμης και σιτάρι. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά πλούσια και σκεπτική αίσθηση στο στόμα. Μαξιλαράκι, βελούδινο και πραγματικά νόστιμο, με νότες γλυκιάς σαν μέλι για να ισορροπήσει την πικράδα του λυκίσκου που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.
Caffeine Dreams
Βαθμολογήθηκε με 4.17 από 5
4,00 €
Βουτήξτε σε μια πλούσια, βελούδινη εμπειρίαπου συνδυάζει τέλεια τις βαθιές, καβουρδισμένες γεύσεις του premium καφέ Βlack Bart Coffee Roasters με τις απαλές, βύνης νότες ενός κλασικού porter. Δημιουργήθηκε από την Clepsydra Brewing και την Folly Point Brewing για όσους εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.
P.I.G.S Jorōgumo
5,50 €
3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116
17,50 €
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.
Νήσος APOCALYΨH
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
3,20 €
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.