Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Οι δύο "αντίπαλες" ζυθοποιίες παρατάσσουν στο στάδιο μια από τις καλύτερές τους μπύρες, τη νέα συνεργατική τους Double IPA, που ακούει στο όνομα "Double Score".
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
Πρόκειται για μια Double IPA της νέας σειράς one off κωδικών της ζυθοποιίας απ' την Καβάλα, Marmita Lab. Φρέσκια, Λουλουδάτη, χορταστική, με έντονη γεύση και άρωμα.
Μια imperial stout με 15 % αλκοόλ, με όνομα πληθωρικό, όπως και η ίδια η μπύρα. Προτείνεται η παλαίωση της, για τουλάχιστον 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον.
Η τελευταία δημιουργία της Κλεψύδρα, μία Imperial Stout με γεμάτο σώμα, έντονη αίσθηση σοκολάτας, κανέλας, γαρύφαλου και βανίλιας. Διακριτικές νότες πορτοκαλιού σε ένα αλκοολούχο περιβάλλον.
Η Oude Kriek Boon είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του 100% αυθόρμητης ζύμωσης Fruit-Lambic στυλ. 400 γραμμάρια αγριοκέρασα ζυμώνονται μαζί με ένα χαρμάνι από φρέσκια και παλαιωμένη Boon-Lambic που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια.
€10,60Original price was: €10,60.€9,54Current price is: €9,54.
Η Kriek Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ αυθόρμητης ζύμωσης. Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα κεράσια (25%).
Λίγα πράγματα λένε «ελληνικό καλοκαίρι» όσο μια παγωμένη βυσσινάδα σερβιρισμένη σε ψηλό ποτήρι. Κι εμείς, προσθέτοντας Mastiqua, απλώς απογειώνουμε την εμπειρία. Η συνταγή μας διατηρεί στο ακέραιο τις καταπραϋντικές ιδιότητες του αυθεντικού Mastiqua, ενισχύοντάς την με πολτό λαχταριστού βύσσινου.
Μια Double I.P.A. με γεμάτο σώμα, συνδυάζοντας γεύσεις καραμέλας και βύνης με μια καλά ισορροπημένη και ουσιαστική πικράδα. Η ελαφριά ενανθράκωση επιτρέπει την πλήρη γεύση αυτής της Double IPA να λάμψει. H υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ εξισορροπείται με μια γλυκιά καραμέλα και ένα γεμάτο σώμα, αποτέλεσμα μια γενναίας ποσότητας βύνης.
Μια συνεργασία του συγκροτήματος Rotting Christ με τους Dark Crops. Μια Imperial Stout παλαιωμένη σε βαρέλια bourbon. Σκοτεινή σαν το λάκκο των ψυχών του Σατανά. Πλούσιο και βελούδινο στόμα με έντονη γεύση σοκολάτας και βανίλιας.
Γλυκός, καβουρδισμένος, βυνώδης χαρακτήρας με αρωματικό εσπρέσσο μαύρη σοκολάτα και σκούρα φρούτα στη μύτη. Το απόλυτο ποτό για μετά το φαγητό συνοδεία σοκολατένιου γλυκού. Κρεμώδης και απαλή στο στόμα με μακρά επίγευση.
Γλυκός, καβουρδισμένος, βυνώδης χαρακτήρας με αρωματικό εσπρέσσο μαύρη σοκολάτα και σκούρα φρούτα στη μύτη. Το απόλυτο ποτό για μετά το φαγητό συνοδεία σοκολατένιου γλυκού. Κρεμώδης και απαλή στο στόμα με μακρά επίγευση.
Η νέα, μαύρη, ελκυστική δημιουργία της Μικροζυθοποιίας Σερρών ανήκει στο είδος της Imperial Porter και είναι προορισμένη για τις εκλεκτές στιγμές του χειμώνα. Η προσθήκη σίκαλης και οι καβουρδισμένες βύνες ενισχύουν το σώμα της μπύρας που πατά πάνω σε 9 αλκοολικές μονάδες και αφήνει μια πλούσια σε γεύση και αρώματα επίγευση σε όλο το στόμα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.