Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Το 2023 vintage της The Cellar Jams Whiskey Barrel Aged Imperial Stout έφτασε και επιφυλάσσει εκπλήξεις! Εκτός από τα αναμενόμενα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που προσδίδουν τα δρύινα βαρέλια (βανίλια, αποξηραμένα φρούτα, καβουρδισμένοι ξηροί καρποί), η νέα αυτή εκδοχή χαρακτηρίζεται από έντονες νότες κακάο και μαύρης σοκολάτας, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
€30,00Original price was: €30,00.€27,00Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Ένα μείγμα λυκίσκων από την Αμερική και την Αυστραλία, δίνει στη Notos IPA μια καθαρή πικράδα ρητίνης με γεύση και άρωμα τροπικών φρούτων και πεύκου. Ελαφρώς γλυκιά και βυνώδης προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Μια υπέροχη, περίπλοκη μπύρα εμπνευσμένη από τις μέρες του Πάσχα, αρωματισμένη με λεμονόχορτο & ψητή πιπεριά, αλλά και με καρποφόρες ιδιότητες από βελγική μαγιά και λυκίσκο της ποικιλίας Citra.
Οι σκούρες βύνες και η βελανιδιά εμποτισμένη με ουίσκι συνδυάζονται για μια έντονη εμπειρία…
Μια πίσσα μαύρη μπύρα παλαιωμένη υπομονετικά για 14 μήνες σε ιρλανδικά βαρέλια ουίσκι, απολαύστε τη ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα ή βάλτε το στο κελάρι και δείτε τη να ωριμάζει. Αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη, αυτή η μπύρα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.
Μια SUMMER IPA με 6,7% vol,φρέσκια,αφιλτράριστη,απαστερίωτη,με φρουτώδη ανάλαφρη γεύση και όπως πάντα με το ποιοτικό νερό του νησιού. Έμπνευσή μας παραμένει ο καταρράκτης Φονιάς της Σαμοθράκης, βλέποντάς τον αυτή τη φορά από μια άλλη οπτική γωνία, έχοντας τώρα μια διαφορετική, καλοκαιρινή και ανάλαφρη αποτύπωσή του στην ετικέτα.
Μια συνεργασία του συγκροτήματος Rotting Christ με τους Dark Crops. Μια Imperial Stout παλαιωμένη σε βαρέλια bourbon. Σκοτεινή σαν το λάκκο των ψυχών του Σατανά. Πλούσιο και βελούδινο στόμα με έντονη γεύση σοκολάτας και βανίλιας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.