“Όταν σου δίνει η ζωή σμέουρα φτιάξε μια ξινή μπύρα”! Αυτό είπε μια φωνή όταν οι Sourmena Brew έπεσαν πάνω σε μια φυτεία με Raspberries κάπου στα παράλια της μαύρης Θάλασσας επί Βουλγαρικού εδάφους. Αναζήτησαν και βρήκαν το πλησιέστερο ζυθοποιείο, επ’ ονόματι Metalhead Brewery, και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί με βήμα ταχύ να κάνουν πράξη αυτό που η φωνή, τους είχε προστάξει.
Η Hibiscus Saison είναι μια ξινή Saison που παρασκευάζεται με άνθη ιβίσκου και ξύσμα λεμονιού Σαντορίνης. Οξύτητα και γλυκές νότες κόκκινων φρούτων που προέρχονται από την ισορροπία του ιβίσκου με το μεσαίο σώμα και την αναζωογονητική επίγευση εσπεριδοειδών.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.