Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.
€30,00Original price was: €30,00.€27,00Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Με προσθήκη από φλούδες σταφυλιού Μαλαγουζιάς που παρέχονται από ένα διάσημο βιολογικό οινοποιείο, τον Τετράμυθο. Αυθόρμητα ζυμωμένη με άγριους μικροοργανισμούς από τις φλούδες σταφυλιών, με πικάντικα αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων και μέτρια οξύτητα, ανθρακικό χαμηλότερο από την μπύρα για να θυμίζει έντονα κρασί και παλαιωμένη με οινολάσπη (batonnage) για πιο γεμάτο σώμα!
Η Geuze Mariage Parfait είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα δεξιοτεχνίας όσον αφορά την ανάμειξη μπύρας Lambic. Μόνο τα καλύτερα Lambics τριών ετών επιλέγονται για να συνοδεύονται από ένα μικρό ποσοστό νεαρών lambic σε ένα τέλειο πάντρεμα που έγινε στον παράδεισο της ζυθοποιίας.
Γλυκός, καβουρδισμένος, βυνώδης χαρακτήρας με αρωματικό εσπρέσσο μαύρη σοκολάτα και σκούρα φρούτα στη μύτη. Το απόλυτο ποτό για μετά το φαγητό συνοδεία σοκολατένιου γλυκού. Κρεμώδης και απαλή στο στόμα με μακρά επίγευση.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.