Βλέπετε 1–24 από 36 αποτελέσματαSorted by latest
33 Brewing Χρυσαφένια 750ml.
5,25 €
Μπίρα με Χρυσαφί χρώμα όλο ζωντάνια και πλούσιο αφρό με διάρκεια. Πρώτη εμφιάλωση σε περιορισμένο αριθμό φιαλών των 750ml.Αρώματα από ζυμωτό φρέσκο ψωμί και μια φρεσκάδα μεσογειακού χαρακτήρα να δίνει τη σκυτάλη σε βοτανικές νότες που κλείνουν ιδανικά την γευστική παλέτα. H Lager όπως θα έπρεπε να είναι! Λαχταριστή, βυνώδης και δροσιστική σε κάθε γουλιά.
Septem Dry Stone
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
9,80 €
15 χρόνια απ' την ίδρυση της Septem, μια συνταγή που αναβιώνει ένα προϊόν που αποτέλεσε ορόσημο στην πορεία του ιδρυτή της.
Με βύνες και λυκίσκους που αγαπήθηκαν, μαγιές αφρώδους και batonagge, σε ζυθολάσπες για 3 μήνες, με αποτέλεσμα την συμπυκνωμένη αυτή γεύση και την έντονη παρουσία αρωμάτων κίτρου, φλούδας lime και grapefruit.
La Trappe, Tynt Meadow, Zundert Three Rules of Authentic Trappist
Βαθμολογήθηκε με 4.50 από 5
14,00 €
Οι Trappist ζυθοποιίες La Trappe, Tynt Meadow και Zundert συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα μπύρα: Three Rules of Authentic Trappist.Αυτή η χαρακτηριστική μπύρα Dubbel είναι ένας φόρος τιμής στους τρεις αυθεντικούς κανόνες των Trappists. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Trees for All, έναν οργανισμό αφιερωμένο στη φύτευση δέντρων και την αποκατάσταση των δασών. Το Three Rules of Authentic Trappist έχει ένα γεμάτο σώμα και ισορροπημένο γλυκόπικρο χαρακτήρα, με γεύσεις γλυκιάς καραμέλας, ψητής βύνης και μια νότα τύρφης, σε συνδυασμό με διακριτικές πικάντικες και νότες λυκίσκου. Αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τριών εμβληματικών ζυθοποιιών.
Κυκάω Brettanovitis Vinifera
24,90 €
Αυτή η αυθόρμητης μικτής ζύμωσης wild ale είναι μια μοναδική εκδοχή σε μιας farmhouse ale παλαιωμένης σε βαρέλι με επαφή με το δέρμα του σταφυλιού.Η μπύρα παρασκευάζεται αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια και υφίσταται ζύμωση σε σπιτικό δοχείο πριν παλαιωθεί σε βαρέλι για περίπου ένα χρόνο για να επιτευχθεί μια πολύπλοκη οξύτητα. Κατά τη διάρκεια της παλαίωσης του βαρελιού, η μπύρα υφίσταται περαιτέρω ζύμωση καθώς η μαγιά και τα βακτήρια συνεχίζουν να κάνουν τα μαγικά τους. Στη συνέχεια, η μπύρα παλαιώνει σε τοπικά σταφύλια Σιδερίτη από το οινοποιείο Παρπαρούσης, για ένα ολόκληρο χρόνο! Η μπύρα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα διακριτικό φρουτώδες άρωμα, που μετριάζεται από ένα μέτριο επίπεδο πικρής και μια δελεαστική πινελιά γλυκύτητας που προέρχεται από το σταφύλι. Υπάρχουν επίσης διακριτικές νότες καραμέλας και γήινες/μανιτάριου νότες, που οδηγούν σε μια παρατεταμένη μέτρια τραγανή επίγευση.
Κυκάω Rufus Supernatural
21,50 €
Μια Υπερφυσική Συνεργασία! Χωρίς ταμπού ούτε δεισιδαιμονίες!Ενδώστε στην ακαταμάχητη γοητεία της Rufus, μιας άγριας, αυθόρμητης δημιουργίας που τσακίζει τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά! Τα τραγανά, ζουμερά βύσσινα συναντούν τη σαγηνευτική αγκαλιά μιας ανάμεικτης ζύμωσης, δημιουργώντας μια τολμηρή, πικάντικη εμπειρία που είναι τόσο αξέχαστη όσο μια παθιασμένη συνάντηση. Αφήστε το απαλό, ξινό φιλί της να μυρίζει στα χείλη σας, καθώς τα βύσσινα βρίσκονται στο επίκεντρο σε μια γευστικά άτακτη παράσταση, αφήνοντάς σας να λαχταράτε για περισσότερα.
Κυκάω Brett Wild Ale
21,50 €
Μια άγρια μπύρα γεμάτη μη βυνοποιημένους κόκκους ξεκίνησε το ταξίδι της ζυμώνοντας αυθόρμητα.Ένα τρελό μείγμα από αρώματα βοτάνων, μαγιάς και θείου γέμισε το ζυθοποιείο για μερικές εβδομάδες. Η μόνη πραγματική επιλογή ήταν να μεταφέρετε τον ζυμωμένο χυμό σε χρησιμοποιημένα βαρέλια κρασιού που είχαν ήδη εμβολιαστεί με ένα μείγμα στελεχών Brettanomyces και να περιμένετε... Μετά από περίπου ένα χρόνο ο Brett έτρωγε ό,τι είχε απομείνει από τις υπόλοιπες άγριες ζύμες και το αποτέλεσμα ήταν αυτός ο μουχλιασμένος χαρακτήρας του υπογείου και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον! Τέλος, φλούδες σταφυλιού από τη μοσχάτο Ρίου - Πάτρας του οινοποιείου Παρπαρούσης προστέθηκαν αμέσως μετά το πάτημα και αφέθηκαν σε επαφή για έναν ολόκληρο χρόνο!
Birra Dolomiti Rossa
Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5
Birra Dolomiti Speciale
Frozen Diamond Vodka
22,70 €
Βότκα τριπλής απόσταξης, φιλτραρισμένη με φίλτρα ενεργού άνθρακα, παράγεται στην Καλαμάτα από την ποτοποιία "Χριστόπουλου". Με κρυστάλλινο νερό πηγής και υψηλής ποιότητας, δημητριακά το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή, απαλή βότκα με βουτυρένια αίσθηση στο στόμα. Μια αξιόλογη προσπάθεια της "The Greek Spirits", που αγαπά να παράγει ποιοτικά προϊόντα.
Κίρκη Ραψωδία Θ΄
Βαθμολογήθηκε με 4.25 από 5
Η νέα Κίρκη σε φιάλη 750ml.είναι μια βυθοζύμωτη (lager) μπύρα που ενσαρκώνει παιχνιδιάρικα το τραγανό και στεγνό στόμα με το αστραφτερό φινίρισμα ενός γαλλικού Brut. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη lager, οι νότες δημητριακών, λουλουδιών και εσπεριδοειδών δίνουν μια ελαφριά ξηρότητα που εξισορροπεί απαλά αυτή τη δροσιστική εμπειρία κατανάλωσης.
Cellar Jams Honey Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023
Βαθμολογήθηκε με 3.50 από 5
14,50 €
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild. Πειραματικά προστέθηκε μέλι κατά την εμφιάλωση.
Κυκάω Cistus Creticus Gruit Αle
Βαθμολογήθηκε με 4.00 από 5
13,60 €
Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.
Κυκάω Brettanomyces Manumalus
Βαθμολογήθηκε με 3.00 από 5
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.
Σόλο Τριπλή
18,50 €
Τρία χρόνια ωρίμανσης ήταν αρκετά ώστε η νέα Tripel της Σόλο να ολοκληρωθεί και το “σώμα”, τα αρώματα αλλά και οι αλκοολικοί της βαθμοί να έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Τρία χρόνια υπομονής και επιτέλους η Tripel που “ακούει” στ’ όνομα Τριπλή βρέθηκε στη θέση που της αρμόζει. Απλά, αποδώστε της το σεβασμό που της αξίζει !
Cyrene Oenobeer
45,00 €
3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67
26,60 €
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.
3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26
Βαθμολογήθηκε με 3.00 από 5
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14
32,80 €
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Κυκάω Reverse Engineered Malagouzia
19,80 €
Με προσθήκη από φλούδες σταφυλιού Μαλαγουζιάς που παρέχονται από ένα διάσημο βιολογικό οινοποιείο, τον Τετράμυθο. Αυθόρμητα ζυμωμένη με άγριους μικροοργανισμούς από τις φλούδες σταφυλιών, με πικάντικα αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων και μέτρια οξύτητα, ανθρακικό χαμηλότερο από την μπύρα για να θυμίζει έντονα κρασί και παλαιωμένη με οινολάσπη (batonnage) για πιο γεμάτο σώμα!