Η One Two, που ιδρύθηκε το 2019, είναι μια βιοτεχνική ζυθοποιία που με περηφάνια αποκαλεί την Τιμισοάρα της Ρουμανίας, την πατρίδα της. Το πάθος τους για τολμηρές γεύσεις και πειραματισμούς τους ωθεί να παρασκευάσουν μια σειρά από στυλ—από το puckering Sours και τα αναζωογονητικά Goses μέχρι τα IPA με άλματα και τα ζουμερά NEIPA—ενώ δεν περιορίζονται ποτέ σε μία μόνο γωνιά του φάσματος της μπύρας.
Ενώ συνεργάζονται με ζυθοποιίες σε όλη την Ευρώπη, η καρδιά τους παραμένει στην Τιμισοάρα. Στην One Two, είναι περήφανοι που παρασκευάζουν με πάθος και περιέργεια, με το όραμα να συνεχίσουν να υπερβαίνουν τα όρια, ένα pint τη φορά.