Η οικογένεια Mάμου είναι γνωστή οικογένεια βιομηχάνων από τέλη του 19ου έως και το δεύτερο ήμισυ του 20ού αιώνα περίπου με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και επιχειρηματικές δραστηριότητες κυρίως στην Αθήνα και την Πάτρα. Στη Ζάκυνθο η οικογένεια διατηρούσε εργοστάσιο κατασκευής αμαξών ενώ στη συνέχεια, από το 1863 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1970, ανέπτυξε αξιόλογη βιομηχανική και επιχειρηματική δραστηριότητα κυρίως στην Πάτρα και στην Αθήνα στους κλάδους της αμαξοποιίας, εισαγωγής αυτοκινήτων, αγροτικών και βιομηχανικών μηχανημάτων και τον κλάδο της ζυθοποιίας.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Show sidebar
Close

Μάμος

1,60
Υψηλής ποιότητας ζύθος, παράγεται από εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες, με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου. Μία ελληνική μπύρα που χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.