Απέναντι από την Ιχθυόσκαλα Καβάλας, στεγάζεται εδώ και έναν χρόνο, η Μικροζυθοποιία Καβάλας, που είναι το πιο καινούριο ζυθοποιείο της χώρας μας. Οι ιδιοκτήτες της νέα μονάδας παραγωγής μπύρας, είναι δύο νεαροί Καβαλιώτες και φίλοι, ο Βαγγέλης Φάκης, οικονομολόγος και ο Θάνος Τσουκαλάς,μηχανικός τοπογράφος, που πήραν την απόφαση να ασχοληθούν με το μεράκι τους, τη ζυθοποιία. Τo όνειρό τους ήταν να παράξουν μία αυθεντική τοπική μπύρα. Ένα όνειρο χρόνων που υλοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και αμέτρητες δοκιμές.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Μαρμίτα Stout

3,00
Μαύρη μπύρα τύπου American stout με μπεζ αφρό. Άρωμα, καβουρδισμένης βύνης, καφέ, σοκολάτας, γλυκόριζας και καραμέλας. Γλυκιά γεύση με ελαφρύ πικρό τελείωμα. Ελαφρύ έως μεσαίο λιπαρό σώμα, με απαλή ενανθράκωση.