Η ιδέα ίδρυσης της ζυθοποιίας ξεκινάει πριν από αρκετά χρόνια όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε μπύρες από μικροζυθοποιεία του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
Ανακαλύψαμε ότι η μπύρα είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν από αυτά που είχαμε συνηθίσει να καταναλώνουμε στην Ελλάδα.
Έτσι “μπολιαστήκαμε” με το μικρόβιο της μικροζυθοποϊiας. Το όνειρο ωρίμασε στο μυαλό μας και αποφασίσαμε να το τολμήσουμε. Το όραμα μας ήταν και είναι να φτιάξουμε craft μπύρες με προσωπικότητα, διαφορετικότητα που ο καταναλωτής θα μπορεί να της αναγνωρίζει όταν τις πίνει. Μπύρες που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του ζυθοποιού αλλά ταυτόχρονα θα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις, πειραματισμούς και γεύσεις που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής.
Μια Pale Ale με 13,5 βαθμούς Plato. Για την δημιουργία αυτής της μπύρας χρησιμοποιήθηκαν Ελληνικές και Γερμανικές βύνες καθώς και ένας συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών λυκίσκων. Η μακρά ωρίμανση τουλάχιστον 6 εβδομάδων προσδίδει σώμα και στρογγυλάδα η οποία ισορροπείται αρμονικά με την πικρή επίγευση των λυκίσκων.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.