Είναι μια βελγική ζυθοποιία που βρίσκεται στο Lembeek, κοντά στις Βρυξέλλες, που παράγει κυρίως geuze και kriek μπύρα μιας αρκετά παραδοσιακής ποικιλίας lambic, αλλά χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό ζυθοποιίας.
Από το 1975, η Boon Brewery ανήκει και διευθύνεται από τον Frank Boon, έναν από τους πρωτοπόρους της αυθεντικής αναγέννησης lambic και gueuze. Όμως τα πρώτα σημάδια του ζυθοποιείου χρονολογούνται από το 1680, ως φάρμα-ζυθοποιείο και αποστακτήριο στο χωριό Lembeek.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Framboise Boon

7,50
Η Framboise Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ της αυθόρμητης ζύμωσης. Μόνο φρέσκα σμέουρα (25%) και αγριοκέρασα (5%) χρησιμοποιούνται για αυτήν την μπύρα. Το Framboise Boon είναι ο κρίκος που λείπει μεταξύ της μπύρας και του κρασιού και σερβίρεται παγωμένο σε ποτήρι flute.

Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6

13,60
Η Oude Geuze Boon Black Label Edition N° 6 έχει την τυπική μακριά, ξηρή επίγευση, αλλά και πολύ γεμάτη γεύση που έχουμε συνηθίσει από την Boon Black Label. Με τις πολύ φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών και την ευχάριστη λάμψη, η Boon Black Label N 6 είναι μια πολύ κομψή, τρυφερή Oude Geuze. Αυτή η Μαύρη Ετικέτα εμφιαλώθηκε στις 26 Αυγούστου 2020. Το μείγμα είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο και τριών ετών που ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια.

Oude Kriek Boon

8,0014,70
Η Oude Kriek Boon είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του 100% αυθόρμητης ζύμωσης Fruit-Lambic στυλ. 400 γραμμάρια αγριοκέρασα ζυμώνονται μαζί με ένα χαρμάνι από φρέσκια και παλαιωμένη Boon-Lambic που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια.

Kriek Boon

9,54
Η Kriek Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ αυθόρμητης ζύμωσης. Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα κεράσια (25%).

Geuze Mariage Parfait

7,2013,20
Η Geuze Mariage Parfait είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα δεξιοτεχνίας όσον αφορά την ανάμειξη μπύρας Lambic. Μόνο τα καλύτερα Lambics τριών ετών επιλέγονται για να συνοδεύονται από ένα μικρό ποσοστό νεαρών lambic σε ένα τέλειο πάντρεμα που έγινε στον παράδεισο της ζυθοποιίας.