Η Ζυθοποιία Αναστασίου είναι και επίσημα η μικρότερη ζυθοποιία (από άποψη όγκου παραγωγής) στην Ελλάδα, μία από τις ελάχιστες στην Αττική και η μοναδική στα βόρεια προάστια, παράγοντας γνήσιο τοπικό ζύθο.
Κόντρα στην τάση των πιο μίνιμαλ σχεδίων, οι ετικέτες της Ζυθοποιία Αναστασίου κάνουν τη διαφορά, ακολουθώντας ένα ρετρό μοτίβο, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 20 μέχρι το 50.
Τα στιλ μπύρας που φτιάχνουν δεν είναι σίγουρα συνηθισμένα για τον Έλληνα καταναλωτή αλλά είναι τοπικά.
Κεχριμπαρένιο-πορτοκαλί χρώμα και σχεδόν διαυγής με λευκό, σταθερό, παχύ αφρό. Αρώματα βυνών, ξεροψημένης κόρας ψωμιού με απαλές νότες καβουρδίσματος. Αρχικά διακρίνεται ο έντονος βυνώδης χαρακτήρας που στη συνέχεια αλλάζει σε ελαφριά γλυκάδα καραμέλας και μπισκότου και τελειώνει με μία απαλή αίσθηση πικράδας με πιπεράτες νότες.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.