Εμφάνιση 24 36

Κυκάω Brettanovitis Vinifera

24,90 
Αυτή η αυθόρμητης μικτής ζύμωσης wild ale είναι μια μοναδική εκδοχή σε μιας farmhouse ale παλαιωμένης σε βαρέλι με επαφή με το δέρμα του σταφυλιού.
Η μπύρα παρασκευάζεται αποκλειστικά με γηγενή άγρια ​​μαγιά και βακτήρια και υφίσταται ζύμωση σε σπιτικό δοχείο πριν παλαιωθεί σε βαρέλι για περίπου ένα χρόνο για να επιτευχθεί μια πολύπλοκη οξύτητα. Κατά τη διάρκεια της παλαίωσης του βαρελιού, η μπύρα υφίσταται περαιτέρω ζύμωση καθώς η μαγιά και τα βακτήρια συνεχίζουν να κάνουν τα μαγικά τους. Στη συνέχεια, η μπύρα παλαιώνει σε τοπικά σταφύλια Σιδερίτη από το οινοποιείο Παρπαρούσης, για ένα ολόκληρο χρόνο! Η μπύρα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα διακριτικό φρουτώδες άρωμα, που μετριάζεται από ένα μέτριο επίπεδο πικρής και μια δελεαστική πινελιά γλυκύτητας που προέρχεται από το σταφύλι. Υπάρχουν επίσης διακριτικές νότες καραμέλας και γήινες/μανιτάριου νότες, που οδηγούν σε μια παρατεταμένη μέτρια τραγανή επίγευση.

Κυκάω Brett Wild Ale

21,50 
Μια άγρια ​​μπύρα γεμάτη μη βυνοποιημένους κόκκους ξεκίνησε το ταξίδι της ζυμώνοντας αυθόρμητα.
Ένα τρελό μείγμα από αρώματα βοτάνων, μαγιάς και θείου γέμισε το ζυθοποιείο για μερικές εβδομάδες. Η μόνη πραγματική επιλογή ήταν να μεταφέρετε τον ζυμωμένο χυμό σε χρησιμοποιημένα βαρέλια κρασιού που είχαν ήδη εμβολιαστεί με ένα μείγμα στελεχών Brettanomyces και να περιμένετε... Μετά από περίπου ένα χρόνο ο Brett έτρωγε ό,τι είχε απομείνει από τις υπόλοιπες άγριες ζύμες και το αποτέλεσμα ήταν αυτός ο μουχλιασμένος χαρακτήρας του υπογείου και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον! Τέλος, φλούδες σταφυλιού από τη μοσχάτο Ρίου - Πάτρας του οινοποιείου Παρπαρούσης προστέθηκαν αμέσως μετά το πάτημα και αφέθηκαν σε επαφή για έναν ολόκληρο χρόνο!