Εμφάνιση 24 36

Φόλος Ζύθος Καπνιστός

4,00 
Αγορά!
"Φόλος", νέα συνεργατική συνταγή ,η Ελληνική εκδοχή μιας παραδοσιακής "Rauchbier".
Ένα παραδοσιακά γερμανικό είδος ζύθου με μακρά ιστορία, ένας απολαυστικός καπνιστός βυθοζύμωτος ζύθος. Χάλκινο χρώμα με πλούσιο κρεμώδη αφρό, αρώματα καπνιστού ξύλου και 5,9% ABV

Ζυθοποιία Αναστασίου & Pivo Microbrewery Crossroad

6,50 
Η πρώτη συνεργασία Ελληνικής και Κυπριακής μικροζυθοποιίας που έγινε ποτέ!
Η "Crossroad" είναι μια "Cold I.P.A", ένα πάντρεμα των παραδοσιακών Lager με τις πιο σύγχρονες I.P.A. Γερμανικές και τσέχικες βύνες παντρεύονται με αμερικάνικους αρωματικούς λυκίσκους και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.

Ζυθοποιίες Αναστασίου & Local Streets ΒΑΛΤΙΑ

5,50 
Η δέκατη κατά σειρά συνεργατική συνταγή για τον εορτασμό των πέντε ετών της  ζυθοποιίας Αναστασίου.
Αυτή τη φορά συνεργάστηκαν με την μικροζυθοποιία Βόλου, Local Streets Beer και το αποτέλεσμα είναι μια δυνατή και απολαυστική "Baltic Porter" με 6,2% ABV.

Μποκ

2,80 
Σκούρο χάλκινο προς καφέ χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες και παχύ, κρεμώδη, καστανής απόχρωσης αφρό μεγάλης διάρκειας. Διακρίνονται αρώματα καραμέλας, καβουρδίσματος και κόκκινων φρούτων. Γευστικά ο βυνώδης χαρακτήρας είναι αυτός που υπερισχύει με χαρακτηριστικά μέτριου καβουρδίσματος και καραμελωμένης ζάχαρης προσδίδοντας ένα πάντρεμα γλυκού και πικρού. Μέτριο σώμα και ενανθράκωση μαζί με μία διακριτή ζεστασιά από το αλκοόλ σε συνδυασμό με την επίγευση μεγάλης διάρκειας ολοκληρώνουν μία ευκολόπιοτη σκουρόχρωμη Γερμανική lager.

Ντορτ

3,00 
Χρυσίζoν χρώμα, μέτριας διαύγειας με λευκό, σταθερό, κρεμώδη αφρό, ελαφριά αρώματα βύνης και μελιού σε συνδυασμό με έναν απαλό βοτανικό φρέσκο χαρακτήρα λυκίσκου.

Μάρτσεν

3,00 
Κεχριμπαρένιο-πορτοκαλί χρώμα και σχεδόν διαυγής με λευκό, σταθερό, παχύ αφρό. Αρώματα βυνών, ξεροψημένης κόρας ψωμιού με απαλές νότες καβουρδίσματος. Αρχικά διακρίνεται ο έντονος βυνώδης χαρακτήρας που στη συνέχεια αλλάζει σε ελαφριά γλυκάδα καραμέλας και μπισκότου και τελειώνει με μία απαλή αίσθηση πικράδας με πιπεράτες νότες.