Η πρώτη νομαδική ζυθοποίηση των Bad Q Brewing, είναι μια Golden Ale που αποδεικνύει ότι ποτέ μια “Bad Quality”, μπύρα δεν ήταν τόσο καλή…!
Όταν το Dildo tattoo studio συναντά το Black Hole Kypseli bottleshop…συμβαίνει κάτι ασυναγώνιστο !! Μια συνεργατική μπύρα pale ale γεμάτη με λυκίσκους Amarillo και Centennial.
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού “Μινωϊκή γη”, στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.
Καθαρή σαν τον ηλιόλουστο γαλάζιο ουρανό, μία Saison που παρασκευάζεται με άγριο θυμάρι (Thymus capitatus) που φύεται κυριολεκτικά δίπλα στο ζυθοποιείο το καλοκαίρι.
Η Hofbräu Dunkel είναι μια μαύρη μπύρα τύπου lager που μπορεί να περιγραφεί ως το αρχέτυπο της βαυαρικής μπύρας”. Γιατί στη Βαυαρία υπήρχε μαύρη μπύρα πολύ πριν τις ξανθιές. Και έτσι η Dunkel ήταν η πρώτη μπύρα που παρασκευάστηκε στο «Braunen Hofbräuhaus» όταν ιδρύθηκε το 1589. Μια πραγματικά παραδοσιακή μπύρα του Μονάχου!
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Είναι ευκολόπιοτη, δροσιστική και ξεδιψαστική, ισορροπημένη μεταξύ της βύνης και του λυκίσκου, και με μια πολύ ευχάριστη, ελαφριά πικράδα.
Η California Lager, είναι ένα υβριδικό είδος µπύρας µεταξύ lager και ale. Είδος που ξεκίνησε από τα ζυθοποιεία στο San Francisco πριν τη βιοµηχανική επανάσταση. Κεχριµπαρένια σε χρώµα µε µπεζ αφρό. Έντονος χαρακτήρας βύνης, µε επικρατέστερα αρώµατα και γεύσεις καραµέλας, µπισκότου, νότες ψηµένου ψωµιού, µε µια απαλά πικρή επίγευση και πλούσιο σώµα.
Πρόκειται για μια Oatmeal Stout μπύρα με 5.5% αλκοόλ. Έντονες οι νότες του καφέ και διακριτικές αυτές της σοκολάτας συνθέτουν το άρωμα και τη γεύση της. Στα κύρια συστατικά της, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η βρώμη η οποία προσδίδει απαλή αίσθηση στο στόμα προσφέροντας παράλληλα ένα μέτριο προς υψηλό σώμα. Συνδυασμοί που την καθιστούν γευστική και συγχρόνως ευκολόπιοτη!
Μαύρη μπύρα που παράγεται από πέντε διαφορετικούς τύπους βύνης, με καφετί ανταύγειες και κρεμώδη συνεκτικό αφρό. Ελαφρώς γλυκιά γεύση, με λιπαρό, γεμάτο ισορροπημένο στόμα και έντονα αρωματική επίγευση, όπου κυριαρχούν τα αρώματα καφέ και καβουρδισμένης βύνης.
Η νέα σταρένια μπύρα της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης, μια κλασική Weiss Γερμανικού τύπου, φρουτώδης με την μπανάνα να υπερισχύει, αλλά και νότες γαρύφαλλου στο παρασκήνιο.
Αυτή η μπύρα έχει τόσο πολύ λυκίσκο μέσα της που σχεδόν νιώθετε σαν να γλείφετε ένα πέλετ λυκίσκου. Οι εκλεκτές αυτές ποικιλίες λυκίσκων προσδίδουν στη γεύση νότες μάνγκο, ώριμου ροδάκινου και φρούτο του πάθους.
Η έκδηλη πικράδα της είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της. Πίνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας με νερό Ταϋγέτου, βύνες Θράκης και σπέσιαλ ειδικές βύνες.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι το χάλκινο χρώμα με τον πυκνό αφρό και τις γεύσεις ψωμιού και μπισκότου που συνδυάζονται αρμονικά με τα υπέροχα αρώματα του λυκίσκου.
Ειδική μαγιά hefe weizen υψηλής ζύμωσης από Βαυαρικές μοναστηριακές ζυθοποιΐες παράγει φυσικά αρώματα που θυμίζουν εξωτικά φρούτα ενώ η βύνη σιταριού σχηματίζει ένα φυσικό γευστικό υπόστρωμα δημητριακών.
Ειδική μαγιά hefe weizen υψηλής ζύμωσης από Βαυαρικές μοναστηριακές ζυθοποιΐες παράγει φυσικά αρώματα που θυμίζουν εξωτικά φρούτα ενώ η βύνη σιταριού σχηματίζει ένα φυσικό γευστικό υπόστρωμα δημητριακών.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.