Εμφάνιση 24 36

ΚΥΚΑΩ Kyklus Experiment #1

11,70 
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν  επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.

ΚΥΚΑΩ Session IPA

5,70 
Αγορά!
Μια νέα έκδοση της κλασικής Session IPA της νανοζυθοποιίας ΚΥΚΑΩ, που έχει ένα ακραίο μπουκέτο με ώριμα φρούτα και λουλούδια.

Κυκάω Kveik NEIPA

6,30 
Φρουτώδης και παχύρρευστη, δημιουργεί μια έκρηξη από τροπικά και καλοκαιρινά υπερώριμα φρούτα στη μύτη και το στόμα. Η μαγιά Kveik διαθέτει αρκετή πολυπλοκότητα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η μπύρα δεν είναι μια κανονική NEIPA !

ΚΥΚΑΩ Achaian Lager

4,40 
Αυτή είναι μια αναδημιουργία της oldschool μπύρας. Ευγενής λυκίσκος, σωστή παραμονή στη δεξαμενή (lagering), για 2 ολόκληρους μήνες και πολύ-πολλή γεύση από τους μη βυνοποιημένους κόκκους.

ΚΥΚΑΩ East Coast IPA

5,30 
Μια India Pale Ale στυλ ανατολικής ακτής, με διπλό dry hopping, κρεμώδης στην υφή της και τροπική στη γεύση και τα αρώματα.

ΚΥΚΑΩ New England IPA

5,40 
Αγορά!
Αυτή η μπύρα έχει τόσο πολύ λυκίσκο μέσα της που σχεδόν νιώθετε σαν να γλείφετε ένα πέλετ λυκίσκου. Οι εκλεκτές αυτές ποικιλίες λυκίσκων προσδίδουν στη γεύση νότες μάνγκο, ώριμου ροδάκινου και φρούτο του πάθους.

ΚΥΚΑΩ West Coast India Pale Ale

6,50 
Αγορά!
Μια ενισχυμένη West Coast IPa με άρωμα μεγάλων τροπικών φρούτων και ροζ γκρέιπφρουτ και λεπτά αλλά δυνατά αρώματα πεπονιού, ροδάκινου και γλυκού μανταρινιού. Συμπληρωματικές, δευτερεύουσες νότες όπως καρύδα, ζαχαρωμένα φρούτα και μάνγκο!

ΚΥΚΑΩ Bohemian Pilsner

4,00 
Ζυθοποιώντας ένα πολύ συνηθισμένο αλλά πολύ δύσκολο στυλ, μιας Τσέχικης Pilsner! Ο τσέχικος λυκίσκος είναι το αστέρι στην ζυθοποίηση με μια πικράδα πιο κοντά σε IPA και όχι σε lager. Χωρίς φιλτράρισμα ή παστερίωση, αφήνοντας την μπύρα να ωριμάσει για 3 μήνες. Είναι μια πραγματική lager από κάθε άποψη.