Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Η καινούργια συνεργασία των Blame the Sun είναι με την ομάδα των Happy Brewers από την ζυθοποιεία SIRIS .
Καλωσορίζουμε την "COME TOGETHER" West Coast IPA ως την αρχή για μια σειρά αφιερωμένη στους θρυλικούς ρόκερς των 60's, από το Λίβερπουλ , η αλλιώς ΤΗΕ ΒΕΑΤLES.
Η νέα μπύρα της νομαδικής ζυθοποιίας "Clepsydra", είναι μια καπνιστή stout που συγκεντρώνει στο μπουκάλι της, όλα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του είδους, ταιριασμένα αρμονικά με τον καπνιστό χαρακτήρα μιας "Rauch".
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
€30,00Original price was: €30,00.€27,00Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Φρεσκότατη εμφιάλωση της West Coast IPA της Magania Brewery. Μια ισορροπία γεύσεων και αρωμάτων από λυκίσκους, με τα εσπεριδοειδή και τα κωνοφόρα σε πρώτο πλάνο και ένα τραγανό και πικρό τελείωμα.
Η Framboise Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ της αυθόρμητης ζύμωσης. Μόνο φρέσκα σμέουρα (25%) και αγριοκέρασα (5%) χρησιμοποιούνται για αυτήν την μπύρα. Το Framboise Boon είναι ο κρίκος που λείπει μεταξύ της μπύρας και του κρασιού και σερβίρεται παγωμένο σε ποτήρι flute.
Η Oude Kriek Boon είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του 100% αυθόρμητης ζύμωσης Fruit-Lambic στυλ. 400 γραμμάρια αγριοκέρασα ζυμώνονται μαζί με ένα χαρμάνι από φρέσκια και παλαιωμένη Boon-Lambic που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια.
€10,60Original price was: €10,60.€9,54Current price is: €9,54.
Η Kriek Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ αυθόρμητης ζύμωσης. Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα κεράσια (25%).
Δυνατές αλλά ισορροπημένες γεύσεις και αρώματα για την West Coast IPA μας. Η πικράδα είναι εκεί χωρίς να είναι υπερβολική, συνοδεύεται από τροπικά φρούτα, κίτρο και μια ιδέα μανταρινιού για λίγη γλύκα.
Δυνατές αλλά ισορροπημένες γεύσεις και αρώματα για την West Coast IPA μας. Η πικράδα είναι εκεί χωρίς να είναι υπερβολική, συνοδεύεται από τροπικά φρούτα, κίτρο και μια ιδέα μανταρινιού για λίγη γλύκα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.