Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.
Θρυλείται ότι η Mandy ήταν η πρώτη που έφτιαξε μπύρα στην Καραϊβική, εισάγοντας ένα νέο στυλ μαύρης μπύρας, το οποίο είχε λιγότερο καβουρδισμένη, αλλά περισσότερο φρουτώδη γεύση και που αργότερα εξελίχθηκε στο στυλ της Tropical Stout.
Αν και ελάχιστα είναι γνωστά για το θάνατό της, η κληρονομιά της παραμένει σ’ αυτά τα μέρη, και όπως
λένε οι λιμενεργάτες όταν πίνουν τη Stout τους μετά τη δουλειά.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.