Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.
3000 χρόνια μετά τα Ομηρικά έπη, η Κερκυραϊκή ζυθοποιία παρουσιάζει τον δικό της ¨κρίθινο οίνο¨, μια δυνατή ale, διπλής ζύμωσης, με προσθήκη αγνού μελιού ανθέων.
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με στόχο να προσφέρει στους λάτρεις της μπίρας ακόμα περισσότερες στιγμές απόλαυσης και να τους οδηγήσει σε νέους γαστρονομικούς ορίζοντες, δημιούργησε την Odyssey Calypso’s Desire. Απαλή, βελούδινη με σκούρο καστανό χρώμα και αρώματα που σε βάζουν σε πειρασμό. Πλούσιος κρεμώδης αφρός και τόσο φρουτώδης γεύση, που δύσκολα της αντιστέκεσαι.
Η αργή ωρίμανση για 8 μήνες σε καινούρια δρύινα γαλλικά βαρέλια, αναδεικνύει τα εντυπωσιακά αρώματα μπισκότου, καραμέλας, γλυκού περγαμόντου σε ισορροπία με την βανίλια και τα αποξηραμένα φρούτα. Μεστή, στρογγυλή στο στόμα, «κρύβει» αριστουργηματικά την υψηλή αλκοόλη (10,40% v/v) και τους 75 βαθμούς πικράδας με την γλυκύτητα και τη μεστή της γεύση. Η μεγάλης διάρκειας αρωματική επίγευση ολοκληρώνει μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.