Βλέπετε 1–18 από 32 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Cellar Jams Honey Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild. Πειραματικά προστέθηκε μέλι κατά την εμφιάλωση.

Cellar Jams Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild.

Κυκάω Brettanomyces Manumalus

Original price was: €25,00.Current price is: €22,50.
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.

Κατσίκα IPA

3,50
Μια IPA με φρουτώδη χαρακτήρα, κυρίως εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, ισορροπημένη πικράδα, ευχάριστο τελείωμα και επαναζύμωση στη φιάλη.

Bowsaw Small Batch Bourbon

42,00
Το Bowsaw Straight Bourbon Whisky αποστάζεται και ωριμάζει στο βόρειο Κεντάκι κοντά στον ορμητικό ποταμό Οχάιο. Χρησιμοποιώντας πολτό σίκαλης 21%, παλαιώνεται σε νέα δρύινα βαρέλια #4 αμερικανικού άνθρακα, για βαθύ χρώμα και χαρακτήρα.

Black Irish Whiskey Made Dark

39,40
Το Black Irish είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται με συνδυασμό τριπλής απόσταξης ιρλανδικού ουίσκι που προέρχεται από καπνισμένα βαρέλια με προσθήκη ιρλανδικής stout μπύρας.

3 Fonteinen Oude Geuze 21/22 Assemblage N°66

8,80
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

Langley’s London Dry Gin

23,80
Το Langleys παράγεται στην Αγγλία από 100% αγγλικό σιτάρι και επιδέχεται μία και μόνο απόσταξη. Χρησιμοποιούνται έτσι μόνο τα πρώτα και καλύτερα έλαια από τα βότανα του. Παρασκευάζεται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του London Dry Gin.

Primator Stout

2,50
Η Primator Weizen είναι μια δροσιστική, αφιλτράριστη μπύρα με χαρακτηριστικά πυκνό αφρό. Οι τόνοι της μπανάνας, του γαρύφαλλου, μια ελαφριά νότα νεκταρίνι βρίσκονται στο άρωμα και τη γεύση.

Primator Weizen

2,40
Η Primator Weizen είναι μια δροσιστική, αφιλτράριστη μπύρα με χαρακτηριστικά πυκνό αφρό. Οι τόνοι της μπανάνας, του γαρύφαλλου, μια ελαφριά νότα νεκταρίνι βρίσκονται στο άρωμα και τη γεύση.

Clepsydra Walnut Pie

4,20
Η τελευταία δημιουργία της Κλεψύδρα, μία Imperial Stout με γεμάτο σώμα, έντονη αίσθηση σοκολάτας, κανέλας, γαρύφαλου και βανίλιας. Διακριτικές νότες πορτοκαλιού σε ένα αλκοολούχο περιβάλλον.

Salonikia Weiss

2,80
Η νέα σταρένια μπύρα της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης, μια κλασική Weiss Γερμανικού τύπου, φρουτώδης με την μπανάνα να υπερισχύει, αλλά και νότες γαρύφαλλου στο παρασκήνιο.

Γάτσιου Τσίπουρο

14,00
Τσίπουρο πολλαπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Διαυγές, με πλούσιο άρωμα αλλά, ταυτόχρονα, διακριτικό στη γεύση, συνώνυμο του καλού, Ηπειρώτικου τσίπουρου. Πίνεται ευχάριστα σκέτο ή με πάγο.

Σόλο Αγριάδα (ζύθος άγριας ζύμωσης)

23,8027,80
Η ελεύθερη ζύμωση και ωρίμανση της έλαβαν χώρα σε δρύινα βαρέλια orange κρασιού από γηγενείς ποικιλίες του Κρητικού αμπελώνα - Πλυτό και Βιδιανό - που της κληροδότησαν μοναδικά αρώματα από το ξύλο και το κρασί που φιλοξενούσαν, χαρίζοντας μας μια μπύρα με άγρια ομορφιά , έντονη οξύτητα και βαθύπλουτο αρωματικό σύμπαν. Μια μπύρα που συνωμοτεί με το χρόνο, την ιστορία των Βέλγικων Lambic, την οινοποίηση και τη μαγεία της φύσης αποτίνοντας φόρο τιμής στο μεγαλείο της.