Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

White Whale Barrel Aged Limited Edition

11,00
Το ζουμί της "λευκής φάλαινας", μπήκε σε δρύινα βαρέλια από whiskey bourbon, στα οποία είχε παλαιωθεί ελληνικό τσίπουρο και αφέθηκε να ωριμάσει για περίπου ένα χρόνο. Η barrel aged εκδοχή της μπύρας σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα !

Kirker Shamrock Blended Irish Whiskey

41,00
Ένα blended ουίσκι από καθεμία από τις τέσσερις επαρχίες της Ιρλανδίας. Το μοναδικό αυτό ουίσκυ, είναι ένα μείγμα έξι προσεκτικά επιλεγμένων εκφράσεων από τέσσερα αποστακτήρια που βρίσκονται σε καθεμία από τις τέσσερις περήφανες επαρχίες της Ιρλανδίας, όλα επιλεγμένα για να αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας ένα ουίσκι με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Dark Crops Freezing Moon

4,20
Μαύρη μπύρα με σκούρο αφρό. Άρωμα ξύλου, καπνού, ακατέργαστου κακάου και βανίλιας, λίγο πιο funky. Έχει γεύση πικρή, πολύπλοκη και βαθιά. Ξύλο, ψητό, αλκοόλ έντονο, ξηρό σέρι. Πλήρες σώμα, ήπιο αφρό, έντονο τελείωμα κακάου.

Voreia Smoked Amber Ale

2,95
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.