Βλέπετε 1–18 από 60 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Iama Brewery Ιερή Πόλη

Original price was: €2,80.Current price is: €2,25.
Ιερή και ιστορική πόλη οι Πλαταιές, όπου εδρεύει η Iama Brewery.
Η Ιερή Πόλη είναι η φρεσκότατη House Lager της μικροζυθοποιίας από τη Βοιωτία. Μια εξαιρετικά δροσερή και γευστική lager, τραγανή και παιχνιδιάρα στο στόμα.

Carpinus Rye IPA

4,00
Νέα Μπύρα από τη μικροζυθοποιία Ευρυτανίας!
Rye IPA με σίκαλη που έχει πιπεράτη γεύση και αρώματα κίτρου και πορτοκαλιού.

Coldspiracy

3,60
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών  λυκίσκου.

33 Brewing Αμαρένια

2,90
Η νέα δημιουργία της 33 brewing, κινείται στο χώρο των premium pilsner και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του είδους, που το έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα στη χώρα μας. Βυνώδης γεύση, μέτριο σώμα και ισορροπημένο πικρό τελείωμα είναι κάποιες απ' τις γευστικές της ιδιότητες. Στην υγειά σας!

Noctua Seven Years
Anniversary Brew

2,90
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

Local Heroes Ακτή

2,402,80
Φρέσκια διαυγής lager
χωρίς επεξεργασίες φιλτραρίσματος και παστερίωσης διατηρώντας την πλούσια γεύση, το γεμάτο σώμα και όλα της τα αρώματα όπως την στιγμή που εμφιαλώθηκε. Τα γλυκά αρώματα βύνης σε συνδυασμό με τις “νότες” εσπεριδοειδών και την ξηρή επίγευση, συνθέτουν μια ευκολόπιοτη, δροσιστική και ξεδιψαστική lager.

Brewdog Hazy Jane

3,60
Νότες από ανανά, μάνγκο, κουκούτσια και μια νότα μανταρίνι για να το ανακατέψετε. Παρασκευάζεται με βρώμη και σιτάρι και αφήνεται αφιλτράριστη για ένα απαλό, ζουμερό, χτύπημα από φρούτα.

Noctua Light Feather

3,00
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Σας παρουσιάζουμε την νέα προσθήκη στην οικογένειά της Noctua που ήρθε για να μείνει. Η Light Feather - Session IPA στο 4% alc. που ακούγεται ότι είναι ελαφρύτερη και από πούπουλο, έφτασε για να φέρει κάτι νέο και δροσιστικό.

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Iama British Brown Ale

2,80
Μια βρετανικού τύπου μπύρα στα 4.5 % και ήπιας πικράδας, η οποία έχει υποστεί μεγάλη αλλαγή μετά την βιομηχανική επανάσταση, με γεύσεις και αρώματα αρτοσκευασμάτων. Μπύρα σχεδιασμένη για τη συνοδεία κρεατικών, αλλαντικών καθώς και λοιπών καπνιστών προϊόντων. Χαμηλή στο ανθρακικό και σώμα, παράλληλα με ένα ήπιο κεφάλι αφρού, που σκοπό έχει να συνοδέψει και όχι να καλύψει γεύσεις και αρώματα γευμάτων.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

Έχω Φόμο

3,20
Καινούριο καλοκαιρινό μπυράκι με μια καινούρια συνεργασία! Το "Έχω Φόμο" χταπόδι μάζεψε όσο φόμο του είχε απομείνει και πέρασε από Σούρμενα για "μια μπύρα".
Εκεί συνάντησε την Κυρία Τούλα, την Κερβάνα και τον Helix. Τα είπαν, τα ήπιαν, ένωσαν το κοινό τους Φόμο και δημιούργησαν μια καλοκαιρινή φρουτένια μπύρα!

LoChes Chestnut Ale

2,75

The V-Label InternationalΧρώμα κόκκινο κεχριμπαρένιο, αρώματα καραμέλας βουτύρου και ψημένης κόρας ψωμιού. Γεύση ξηρών καρπών και καραμέλας με εμφανή την παρουσία του κάστανου. Σώμα μέτριο με γλυκιά επίγευση που προδίδει σε συνδυασμό με το αλκοόλ μια αίσθηση ζεστασιάς.

Hofbräu Hofbräuhaus Helles

3,30
Μια ελαφριά γεμάτη μπύρα που η ήπια παρασκευή της, δημιουργεί μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ της γλυκύτητας της βύνης και της πικράδας του λυκίσκου. Μια εξαιρετικά χαρακτηριστική της κατηγορίας της Munich Helles από το παγκοσμίου φήμης Hofbräuhaus Munich ζυθοποιείο.

Hofbrau Munich Weisse

2,75
Κάποτε ήταν αποκλειστικά προνόμιο του Δούκα να παρασκευάζει μπύρα τύπου Weiss. Για σχεδόν 200 χρόνια, η Hofbräuhaus είχε αυτό το αποκλειστικό δικαίωμα και συνεπώς το μονοπώλιο της μπύρας Weiss στη Βαυαρία. Δεν είναι περίεργο που το Hofbräu München έχει κατακτήσει τόσο καλά την τέχνη της παρασκευής μπύρας τύπου Weiss.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.