Βλέπετε 1–18 από 49 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Coldspiracy

3,60
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών  λυκίσκου.

Noctua Seven Years
Anniversary Brew

2,90
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

33 Brewing Company
Ελύσια

3,20
Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες παραλλαγές της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, στο παραδοσιακό γερμανικό στιλ, η ζυθοποιία 33 Brewing Company δημιουργεί μια κρυστάλλινη και δροσιστική pilsner, που παράλληλα προσφέρει πικρή επίγευση και φρουτώδες άρωμα λυκίσκου. Πικρή επίγευση, ξανθό χρώμα, 100% γερμανικές βύνες και αμερικάνικοι λυκίσκοι, με αρώματα εσπεριδοειδών (κίτρο, γκρέιπφρουτ) , πεπονιού, μάνγκο και ροδάκινου.

Brewdog Hazy Jane

3,60
Νότες από ανανά, μάνγκο, κουκούτσια και μια νότα μανταρίνι για να το ανακατέψετε. Παρασκευάζεται με βρώμη και σιτάρι και αφήνεται αφιλτράριστη για ένα απαλό, ζουμερό, χτύπημα από φρούτα.

Noctua Light Feather

3,00
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Σας παρουσιάζουμε την νέα προσθήκη στην οικογένειά της Noctua που ήρθε για να μείνει. Η Light Feather - Session IPA στο 4% alc. που ακούγεται ότι είναι ελαφρύτερη και από πούπουλο, έφτασε για να φέρει κάτι νέο και δροσιστικό.

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Hobgoblin Gold

3,80
Ένας κρυμμένος θησαυρός ανακαλύφθηκε στη ζυθοποιία Wychwood… και είναι τόσο αγνός και πολύτιμος όσο και ο πρόγονός του.
Η Hobgoblin Gold είναι η πιο πρόσφατη μπύρα που φέρει το παρατσούκλι του μικρού άντρα και ενώ το Gold μπορεί να είναι πιο ανοιχτόχρωμο, σίγουρα δεν είναι ελαφριά. Ένας συνδυασμός ποικιλιών λυκίσκου και έγχυμα σιταριού και βυνοποιημένου κριθαριού οδήγησε στην τέλεια χρυσαφένια μπύρα.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

Έχω Φόμο

3,20
Καινούριο καλοκαιρινό μπυράκι με μια καινούρια συνεργασία! Το "Έχω Φόμο" χταπόδι μάζεψε όσο φόμο του είχε απομείνει και πέρασε από Σούρμενα για "μια μπύρα".
Εκεί συνάντησε την Κυρία Τούλα, την Κερβάνα και τον Helix. Τα είπαν, τα ήπιαν, ένωσαν το κοινό τους Φόμο και δημιούργησαν μια καλοκαιρινή φρουτένια μπύρα!

Raven Genesis

2,80
Η πρώτη μπύρα από το νησί της Λέρου είναι μια ευκολόπιοτη, βυνώδης pale ale, με άρωμα και γεύση εσπεριδοειδών, ιδιαίτερα κίτρου και τελείωμα με ισορροπημένη πικράδα.

Dark Crops Candivore

3,65
Μια σύγχρονη New England συναντά μια κλασική Βαυαρέζικη Weiss, σε ένα πειραματικό στυλ γεμάτο αρώματα μπανάνας, τσιχλόφουσκας, κίτρου, ροδάκινου και τροπικών φρούτων. Βελούδινο σώμα, ελάχιστη πικράδα, και έντονο άρωμα από λυκίσκους, την κάνουν να ξεχωρίζει από μια απλή hoppy Weiss.

Hofbrau Munich Weisse

2,75
Κάποτε ήταν αποκλειστικά προνόμιο του Δούκα να παρασκευάζει μπύρα τύπου Weiss. Για σχεδόν 200 χρόνια, η Hofbräuhaus είχε αυτό το αποκλειστικό δικαίωμα και συνεπώς το μονοπώλιο της μπύρας Weiss στη Βαυαρία. Δεν είναι περίεργο που το Hofbräu München έχει κατακτήσει τόσο καλά την τέχνη της παρασκευής μπύρας τύπου Weiss.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

Κυκάω Reverse Engineered Malagouzia

19,80
Με προσθήκη από φλούδες σταφυλιού Μαλαγουζιάς που παρέχονται από ένα διάσημο βιολογικό οινοποιείο, τον Τετράμυθο. Αυθόρμητα ζυμωμένη με άγριους μικροοργανισμούς από τις φλούδες σταφυλιών, με πικάντικα αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων και μέτρια οξύτητα, ανθρακικό χαμηλότερο από την μπύρα για να θυμίζει έντονα κρασί και παλαιωμένη με οινολάσπη (batonnage) για πιο γεμάτο σώμα!