Βλέπετε 1–18 από 70 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Ιέρνη (Ierne)

3,00
Αθηναίοι και Κέλτες στο Θριάσιο πεδίο για την Ιέρνη!
Όταν η κελτική παράδοση στη μπίρα συναντά το μεσογειακό ταπεραμέντο μόνο ωραίες γευστικές απολαύσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την σύμπραξη! Ο λόγος για την Ιέρνη, Ierne Oatmeal Stout, μια μπίρα συνεργασίας ανάμεσα στην ελληνική ζυθοποιία 33 Brewing Company και την ιρλανδική O’Hara’s Brewery. Η Ierne είναι μια Oatmeal Stout στα πρότυπα της παραδοσιακής ιρλανδικής ζυθοποιίας. Το στόμα γεμίζουν απαράμιλλες γεύσεις από καφέ και σοκολάτα ενώ οι νιφάδες βρώμης συμπληρώνουν ιδανικά την παλέτα σε ένα γεμάτο αλλά ταυτόχρονα απαλό και μαλακό σώμα. Η ενανθράκωση είναι διακριτική και το μόνο που αναζητάς στην επίγευση είναι η επόμενη γουλιά!

Coldspiracy

3,60
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών  λυκίσκου.

Noctua Seven Years
Anniversary Brew

2,90
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

Ζυθοποιίες Αναστασίου
& Local Streets
ΒΑΛΤΙΑ

5,50
Η δέκατη κατά σειρά συνεργατική συνταγή για τον εορτασμό των πέντε ετών της  ζυθοποιίας Αναστασίου.
Αυτή τη φορά συνεργάστηκαν με την μικροζυθοποιία Βόλου, Local Streets Beer και το αποτέλεσμα είναι μια δυνατή και απολαυστική "Baltic Porter" με 6,2% ABV.

Brewdog Hazy Jane

3,60
Νότες από ανανά, μάνγκο, κουκούτσια και μια νότα μανταρίνι για να το ανακατέψετε. Παρασκευάζεται με βρώμη και σιτάρι και αφήνεται αφιλτράριστη για ένα απαλό, ζουμερό, χτύπημα από φρούτα.

Clepsydra Rauch Stout

3,70
Η νέα μπύρα της νομαδικής ζυθοποιίας "Clepsydra", είναι μια καπνιστή stout που συγκεντρώνει στο μπουκάλι της, όλα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του είδους, ταιριασμένα αρμονικά με τον καπνιστό χαρακτήρα μιας "Rauch".

Ικαριώτισσα Brown Porter

3,00
Η αργή ωρίμανση, τα καβουρδισμένα αρώματα καφέ & σοκολάτας και η βύνη κριθαριού δημιουργούν τον πιο ισορροπημένο και αρωματικό συνδυασμό. Αναζητήστε τη νέα μαύρη Ικαριώτισσα με το όνομά της: Brown Porter.

Noctua Light Feather

3,00
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Σας παρουσιάζουμε την νέα προσθήκη στην οικογένειά της Noctua που ήρθε για να μείνει. Η Light Feather - Session IPA στο 4% alc. που ακούγεται ότι είναι ελαφρύτερη και από πούπουλο, έφτασε για να φέρει κάτι νέο και δροσιστικό.

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

Έχω Φόμο

3,20
Καινούριο καλοκαιρινό μπυράκι με μια καινούρια συνεργασία! Το "Έχω Φόμο" χταπόδι μάζεψε όσο φόμο του είχε απομείνει και πέρασε από Σούρμενα για "μια μπύρα".
Εκεί συνάντησε την Κυρία Τούλα, την Κερβάνα και τον Helix. Τα είπαν, τα ήπιαν, ένωσαν το κοινό τους Φόμο και δημιούργησαν μια καλοκαιρινή φρουτένια μπύρα!

Κατσίκα Porter

3,25
Νότες σοκολάτας και καφέ και καλή ισορροπία πικράδας του λυκίσκου. Μαύρο χρώμα με μπεζ καφέ αφρό. Άρωμα καβουρδισμένης βύνης, καφές, σοκολάτα, κακάο, γλυκόριζα, μερικές νότες από πράσινο καφέ. Γλυκιά και πικρή γεύση σαν άρωμα. Μέτριο λιπαρό σώμα με μαλακή έως μέτρια ενανθράκωση.

Hofbrau Munich Weisse

2,75
Κάποτε ήταν αποκλειστικά προνόμιο του Δούκα να παρασκευάζει μπύρα τύπου Weiss. Για σχεδόν 200 χρόνια, η Hofbräuhaus είχε αυτό το αποκλειστικό δικαίωμα και συνεπώς το μονοπώλιο της μπύρας Weiss στη Βαυαρία. Δεν είναι περίεργο που το Hofbräu München έχει κατακτήσει τόσο καλά την τέχνη της παρασκευής μπύρας τύπου Weiss.

Noctua 6 Years Anniversary Lights Out Stout

3,50
Η Noctua γιορτάζει τα έκτα της γενέθλια με μια special ευκολόπιοτη dry stout μπύρα. Μεστό σώμα, αρώματα καρβουδισμένης βύνης και καφέ που αφήνει μια γλυκιά αλλά και ταυτόχρονα πιπεράτη επίγευση με αλκοόλ στα 5,6% .

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.