Βλέπετε 1–18 από 85 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Happy Brewers New England IPA

3,20
Οι Happy Brewers κάνουν κι εμάς ευτυχισμένους με τις μπύρες τους!
Μια NEIPA με τα χαρακτηριστικά τροπικά αρώματα, δροσερή και χυμώδης, γεμίζει το στόμα με νότες μάνγκο, πεπονιού και ροδάκινου καταλήγοντας σ' ένα πικρό ισορροπημένο τελείωμα.

Coldspiracy

3,60
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών  λυκίσκου.

Noctua Seven Years
Anniversary Brew

2,90
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

Brewdog Hazy Jane

3,60
Νότες από ανανά, μάνγκο, κουκούτσια και μια νότα μανταρίνι για να το ανακατέψετε. Παρασκευάζεται με βρώμη και σιτάρι και αφήνεται αφιλτράριστη για ένα απαλό, ζουμερό, χτύπημα από φρούτα.

Noctua Light Feather

3,00
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Σας παρουσιάζουμε την νέα προσθήκη στην οικογένειά της Noctua που ήρθε για να μείνει. Η Light Feather - Session IPA στο 4% alc. που ακούγεται ότι είναι ελαφρύτερη και από πούπουλο, έφτασε για να φέρει κάτι νέο και δροσιστικό.

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

FiveTwenty APA

3,30
Η FiveTwenty APA είναι μια ελληνική χειροποίητη μπύρα  απαστερίωτη και αφιλτράριστη διατηρώντας τα ιδιαίτερα αρώματα και γεύσεις που την ξεχωρίζουν σε κάθε μπουκάλι.
Κεχριμπαρένια, έντονο άρωμα με νότες τροπικών φρούτων, επίγευση καραμέλας και μπισκότου. Μια αυθεντική American Pale Ale από επιλεγμένους λυκίσκους και βύνες με ισορροπημένη πικράδα.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

Έχω Φόμο

3,20
Καινούριο καλοκαιρινό μπυράκι με μια καινούρια συνεργασία! Το "Έχω Φόμο" χταπόδι μάζεψε όσο φόμο του είχε απομείνει και πέρασε από Σούρμενα για "μια μπύρα".
Εκεί συνάντησε την Κυρία Τούλα, την Κερβάνα και τον Helix. Τα είπαν, τα ήπιαν, ένωσαν το κοινό τους Φόμο και δημιούργησαν μια καλοκαιρινή φρουτένια μπύρα!

Happy Brewers East Coast IPA

3,20
Ζουμερά αρώματα φρούτων πρωταγωνιστούν σε αυτήν την δεξιοτεχνικά ισορροπημένη East Cost IPA που προσαρμόζει το σώμα της για να υποδεχτεί την ένταση των λυκίσκων.
Μελετημένες δόσεις συνδυασμού βυνών δημιουργούν μια ιδανική βάση για να υποστηρίξει τα πλούσια αρώματα που σταδιακά προστίθενται και πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο. Οι λυκίσκοι  χαρίζουν αρχικά φρουτώδεις αρωματικές νότες ροδάκινου, μάνγκο και μούρων ενώ το dry hop στη συνέχεια ολοκληρώνει την πολύπλοκη αίσθηση με πρόσθετα αρώματα τροπικών φρούτων.

BlakStoc Wild Tree Hoppy Cider

3,95
Χειροποίητος  μηλίτης με φυσικά μήλα οπωρώνα από τους λόφους της Στυρίας με μαγιά Ale της ζωής τους. Με μια γενναιόδωρη δόση Αμερικάνικων λυκίσκων και γεννήθηκε το Wild Tree Hoppy Cider. Οι νότες από ζουμερά εσπεριδοειδή και τροπικά φρούτα, ακολουθούνται από μια αναζωογονητική γεμάτη γεύση και καλά ισορροπημένη πικράδα.

Κατσίκα IPA

3,50
Μια IPA με φρουτώδη χαρακτήρα, κυρίως εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, ισορροπημένη πικράδα, ευχάριστο τελείωμα και επαναζύμωση στη φιάλη.

Highball Express The Barnstormer XO Blend 23

62,30
Για 23 χρόνια, το κύριο συστατικό αυτού του μείγματος XO αναπαύεται υπομονετικά στη Γουιάνα, περιμένοντας να αναμιχθεί με αποστάγματα από τα Μπαρμπάντος και τον Παναμά. Το αποτέλεσμα είναι πλήρως επιδραστικό με γεμάτη γεύση και γεμάτο σώμα με ισχυρά μπαχαρικά και βαθιά, γλυκιά φρυγανισμένη βελανιδιά.

Highball Express the Adventurer Rare Blend 18

54,80
Ένα μείγμα χτισμένο γύρω από ένα μεθυστικό ρούμι 18 ετών από το Τρινιντάντ στη νότια Καραϊβική. Προσθέστε σε αυτό πιο ώριμα ρούμια από τη Γουιάνα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τα Μπαρμπάντος και την Τζαμάικα σε ένα σπάνιο χαρμάνι 5 συστατικών που είναι πλούσιο σε γεύση, γεμάτο με άφθονο κακάο, βανίλια και ξυλώδη μπαχαρικά.

Highball Express The Maverick Reserve Blend 12

47,60
Στην καρδιά του μείγματός αυτού είναι τα καλύτερα ρούμι 12 ετών από την Τζαμάικα, τέλεια αναμεμειγμένα και ενισχυμένα με τις γλυκές, τροπικά παλαιωμένες εκφράσεις της Γουιάνας, της Νικαράγουας και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Μετρίου σώματος, νόστιμο, με πολλά μαύρα και τροπικά φρούτα και ελαφριές νότες βανίλιας.

Dark Crops Candivore

3,65
Μια σύγχρονη New England συναντά μια κλασική Βαυαρέζικη Weiss, σε ένα πειραματικό στυλ γεμάτο αρώματα μπανάνας, τσιχλόφουσκας, κίτρου, ροδάκινου και τροπικών φρούτων. Βελούδινο σώμα, ελάχιστη πικράδα, και έντονο άρωμα από λυκίσκους, την κάνουν να ξεχωρίζει από μια απλή hoppy Weiss.

Hofbrau Munich Weisse

2,75
Κάποτε ήταν αποκλειστικά προνόμιο του Δούκα να παρασκευάζει μπύρα τύπου Weiss. Για σχεδόν 200 χρόνια, η Hofbräuhaus είχε αυτό το αποκλειστικό δικαίωμα και συνεπώς το μονοπώλιο της μπύρας Weiss στη Βαυαρία. Δεν είναι περίεργο που το Hofbräu München έχει κατακτήσει τόσο καλά την τέχνη της παρασκευής μπύρας τύπου Weiss.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.