Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

Flaros Double IPA

3,70
Αυτή η craft συνταγή φέρνει μια έντονη διπλή IPA, απίστευτα απαλή, γεμάτη με γεύσεις τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών αλλά και νότες πυρηνόκαρπων φρούτων όπως ροδάκινο και βερίκοκο. Πραγματικά πικρή απόλαυση από δύο κυρίαρχους λυκίσκους, πασπαλισμένους με βύνη, γεμάτο σώμα για ένα διακριτικό γλυκό τελείωμα.

Local Streets Pale Ale

2,60
Γεμάτο σώμα με ευχάριστη βυνώδη επίγευση, η οποία εξισορροπείται από Αμερικάνικο αρωματικό λυκίσκο. Αρώματα Ροδάκινου, βερίκοκου και κίτρου σε μια αρμονική ισορροπία.

Dark Crops Freezing Moon

4,20
Μαύρη μπύρα με σκούρο αφρό. Άρωμα ξύλου, καπνού, ακατέργαστου κακάου και βανίλιας, λίγο πιο funky. Έχει γεύση πικρή, πολύπλοκη και βαθιά. Ξύλο, ψητό, αλκοόλ έντονο, ξηρό σέρι. Πλήρες σώμα, ήπιο αφρό, έντονο τελείωμα κακάου.

Voreia Smoked Amber Ale

2,95
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.

Σόλο Χωριάτικη

3,20
Η "χωριάτικη", είναι μία κλασική Βέλγικου τύπου μπύρα, εξαιρετικά φρουτώδης, πολύπλοκη, ξεδιψαστική και ευχάριστη για τις ηλιόλουστες μέρες του ελληνικού καλοκαιριού.