Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Για 23 χρόνια, το κύριο συστατικό αυτού του μείγματος XO αναπαύεται υπομονετικά στη Γουιάνα, περιμένοντας να αναμιχθεί με αποστάγματα από τα Μπαρμπάντος και τον Παναμά. Το αποτέλεσμα είναι πλήρως επιδραστικό με γεμάτη γεύση και γεμάτο σώμα με ισχυρά μπαχαρικά και βαθιά, γλυκιά φρυγανισμένη βελανιδιά.
Ένα μείγμα χτισμένο γύρω από ένα μεθυστικό ρούμι 18 ετών από το Τρινιντάντ στη νότια Καραϊβική. Προσθέστε σε αυτό πιο ώριμα ρούμια από τη Γουιάνα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τα Μπαρμπάντος και την Τζαμάικα σε ένα σπάνιο χαρμάνι 5 συστατικών που είναι πλούσιο σε γεύση, γεμάτο με άφθονο κακάο, βανίλια και ξυλώδη μπαχαρικά.
Στην καρδιά του μείγματός αυτού είναι τα καλύτερα ρούμι 12 ετών από την Τζαμάικα, τέλεια αναμεμειγμένα και ενισχυμένα με τις γλυκές, τροπικά παλαιωμένες εκφράσεις της Γουιάνας, της Νικαράγουας και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Μετρίου σώματος, νόστιμο, με πολλά μαύρα και τροπικά φρούτα και ελαφριές νότες βανίλιας.
Το Bowsaw Straight Bourbon Whisky αποστάζεται και ωριμάζει στο βόρειο Κεντάκι κοντά στον ορμητικό ποταμό Οχάιο. Χρησιμοποιώντας πολτό σίκαλης 21%, παλαιώνεται σε νέα δρύινα βαρέλια #4 αμερικανικού άνθρακα, για βαθύ χρώμα και χαρακτήρα.
Πραγματικά μοναδική στο είδος της. Ωριμασμένη για τουλάχιστον 18 μήνες σε επιλεγμένα χειροποίητα δρύινα βαρέλια, αυτή η super premium τεκίλα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και λεία, με πολύπλοκες γεύσεις όπως κανέλα, σοκολάτα και καραμελωμένοι ξηροί καρποί.
Ωριμάζει σε χειροποίητα επιλεγμένα δρύινα βαρέλια bourbon για τουλάχιστον 8 μήνες. Η επίδραση της βελανιδιάς δίνει σε αυτήν την premium τεκίλα μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα που ξεδιπλώνεται στον ουρανίσκο.
Μια νεανική τεκίλα, διάφανη και καθαρή που εμφιαλώνεται αμέσως μετά την διπλή της απόσταξη. Πολύ λεπτή και πολύπλοκη, με ασύγκριτη γεύση φρέσκιας αγαύης, ιδανική για την ανάμειξη κοκτέιλ υψηλής ποιότητας.
Το Black Irish είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται με συνδυασμό τριπλής απόσταξης ιρλανδικού ουίσκι που προέρχεται από καπνισμένα βαρέλια με προσθήκη ιρλανδικής stout μπύρας.
Το West Cork Blended Irish Whisky παλαιώνει εξ ολοκλήρου σε βαρέλια bourbon. Είναι ένα ελαφρύ μείγμα από grain και malt ουίσκι που έχει έντονες νότες βανίλιας και φρουτώδες τελείωμα.
Το Langleys παράγεται στην Αγγλία από 100% αγγλικό σιτάρι και επιδέχεται μία και μόνο απόσταξη. Χρησιμοποιούνται έτσι μόνο τα πρώτα και καλύτερα έλαια από τα βότανα του. Παρασκευάζεται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του London Dry Gin.
Το Ρούμι ARTESANO αποτελεί φόρο τιμής σε όλους τους «χειροτέχνες» - τους μικρούς παραγωγούς Ρούμι παγκόσμιος, που ανάδειξαν την απόσταξη του Ρούμι σε «τέχνη». Είναι ένα παλαιωμένο Ρούμι από την Jamaica με κύρια χαρακτηριστικά το σύνθετο άρωμα και την απαλή γεύση. Πίνεται σκέτο με πάγο, σαν LongDrink με διάφορα αναψυκτικά ή ως βάση σε διάφορα cocktail όπως MaiTai.
Μετά από τέσσερις ημέρες τριπλής απόσταξης με φυσαλίδες, ο κρυστάλλινος αλκοολούχος ατμός ανεβαίνει σε μια στήλη καθαρισμού πολύ ψηλά. Τραγανή και καθαρή γεύση, με διακριτικές νότες ζάχαρης άχνης και βανίλιας. Σε αυτή τη βότκα εμποτίζουμε σμέουρα και λάιμ για να πετύχουμε ένα ζωηρό φινίρισμα εσπεριδοειδών.
Μετά από τέσσερις ημέρες τριπλής απόσταξης με φυσαλίδες, ο κρυστάλλινος αλκοολούχος ατμός ανεβαίνει σε μια στήλη καθαρισμού πολύ ψηλά. Τραγανή και καθαρή γεύση, με διακριτικές νότες ζάχαρης άχνης και βανίλιας.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με πεύκο και εκλεκτά βότανα και το αποστάζουμε στις μικρότερες παρτίδες, για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη για να την δημιουργήσουμε.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με ζουμερό λευκό ροδάκινο, γλυκό φρούτο του πάθους και μια δόση της οξύτητας των εσπεριδοειδών του Yuzu και το αποστάζουμε στις μικρότερες δυνατές παρτίδες , για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη, να την δημιουργήσουμε.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με το Queen of the Night, ένα αρωματικό άνθος κάκτου, αποσταγμένο χυμό κάκτου και λάιμ στις μικρότερες δυνατές παρτίδες.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπος πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Μετά την απόσταξη, το βρέχουμε με φλούδα λεμονιού Σικελίας για επτά ημέρες σε μικρές παρτίδες, για να δημιουργήσουμε ένα θολό αποτέλεσμα στην όψη και μια γεύση από τζιν και εσπεριδοειδή.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.