Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Noctua Light Feather

3,00
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Σας παρουσιάζουμε την νέα προσθήκη στην οικογένειά της Noctua που ήρθε για να μείνει. Η Light Feather - Session IPA στο 4% alc. που ακούγεται ότι είναι ελαφρύτερη και από πούπουλο, έφτασε για να φέρει κάτι νέο και δροσιστικό.

Thirstly Cross Traditional

3,50
Ο πιο δημοφιλής μηλίτης της ζυθοποιίας. Είναι απαλός, ισορροπημένος και ελαφρώς ανθρακούχος με καθαρό φινίρισμα μήλου. Ελαφρύς και απολαυστικός.

BlakStoc Buddha’s Hand Lemon Cider

3,95
Τα εξωτικά φρούτα από το Orangerie στο παλάτι Schönbrunn μας ενέπνευσαν να συνδυάσουμε το λεμόνι με αυτή το εποχικό cider. Το αρωματικό ξύσμα και η ακτινοβολία των εσπεριδοειδών, όπως του Kaffir Lime, του Περγαμόντου, του Meyer Lemon και του Buddha's Hand Citron, για να αναφέρουμε μερικά, ζυμώθηκαν με φρέσκο συμπιεσμένο χυμό άγριου μήλου οπωρώνα. Αυτό το ρόφημα ολοκληρώθηκε με τον πειραματικό λυκίσκο Lemon Drop της Hopsteiner για πρόσθετες νότες πεπονιού, μέντας και πράσινου τσαγιού.

BlakStoc Wild Tree Hoppy Cider

3,95
Χειροποίητος  μηλίτης με φυσικά μήλα οπωρώνα από τους λόφους της Στυρίας με μαγιά Ale της ζωής τους. Με μια γενναιόδωρη δόση Αμερικάνικων λυκίσκων και γεννήθηκε το Wild Tree Hoppy Cider. Οι νότες από ζουμερά εσπεριδοειδή και τροπικά φρούτα, ακολουθούνται από μια αναζωογονητική γεμάτη γεύση και καλά ισορροπημένη πικράδα.

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

56 Isles Mango Sour Ale

2,60
Μία sour ale με αρώματα τροπικών φρούτων και προσθήκη μάνγκο που καλλιεργούνται στην Πάρο.

KVLT Dry Hopped Lager

3,15
Μία helles lager με dry hopping έχει ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Ποιο είναι ? Μία ελαφριά, άκρως ξεδιψαστική και δροσιστική lager, με αρώματα λεμονάτα και λουλουδένια.

Cretan Kings Mountain Beer

2,10
Η μπύρα Cretan Kings είναι μία ξεχωριστή ξανθιά lager, απαλή και κρυστάλλινη από επιλεγμένες εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, βύνης κριθαριού, λυκίσκου, μαγιάς και του φημισμένου νερού από τα βουνά της Κρήτης.

Kriek Boon

Original price was: €10,60.Current price is: €9,54.
Η Kriek Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ αυθόρμητης ζύμωσης. Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα κεράσια (25%).

Blue Monkey

3,25
Εμπνευσμένοι από την ιστορία των μπλε πιθήκων, ζωγραφισμένων στους τοίχους του Ακρωτηρίου στην Αρχαία Σαντορίνη, σας παρουσιάζουμε την ολοκαίνουργια μπύρα μπλε πιθήκου. Αναζωογονητική, ζυμωμένη στο μπουκάλι,  μη παστεριωμένη lager μπύρα.

Carpinus Pale Ale

3,60
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.

Mythos Ice

1,20
O Μythos Ice ήρθε! Φιλτράρεται και ταυτόχρονα ψύχεται στους -1°C, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αίσθηση δροσιάς από την πρώτη γουλιά! Είναι η νέα πρόταση στην κατηγορία της lager μπύρας που συνδυάζει ισορροπημένη γεύση, παγωμένη φρεσκάδα και απαλό άρωμα! Σε ξεχωριστή διάφανη φιάλη που αναδεικνύει το χρυσαφένιο χρώμα του και με καπάκι για εύκολο άνοιγμα ήρθε για να μας ξεδιψάει όλο τον χρόνο!

Flaros Wheat

3,25
Η Flaros Wheat είναι μια ευκολόπιωτη και χαμηλόβαθμη σε αλκοόλ American Wheat Ale με ανοιχτόξανθο χρώμα και βελούδινη υφή. Το σώμα της είναι μέτριο και οι γεύσεις που μπλέκουν στο στόμα είναι νότες ψωμιού με ώριμα φρούτα. Η επίγευση είναι γλυκόπικρη με τη φρουτένια αίσθηση φρεσκάδας να μένει στο στόμα για πολλή ώρα.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.