Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Αυτό το μοναδικό χαρμάνι μπύρας-κρασιού ανήκει στην κατηγορία των Oenobeers. Το CYRENE αντικατοπτρίζει 3 συνδυαστικά χαρακτηριστικά: Ασύρτικο κρασί από τη Σαντορίνη single vineyard, το μείγμα της βυθοζύμωτης μπύρας και του ασύρτικου κρασιού και τη 2η ζύμωση και των δύο στο μπουκάλι.
Ένα μείγμα χτισμένο γύρω από ένα μεθυστικό ρούμι 18 ετών από το Τρινιντάντ στη νότια Καραϊβική. Προσθέστε σε αυτό πιο ώριμα ρούμια από τη Γουιάνα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τα Μπαρμπάντος και την Τζαμάικα σε ένα σπάνιο χαρμάνι 5 συστατικών που είναι πλούσιο σε γεύση, γεμάτο με άφθονο κακάο, βανίλια και ξυλώδη μπαχαρικά.
Στην καρδιά του μείγματός αυτού είναι τα καλύτερα ρούμι 12 ετών από την Τζαμάικα, τέλεια αναμεμειγμένα και ενισχυμένα με τις γλυκές, τροπικά παλαιωμένες εκφράσεις της Γουιάνας, της Νικαράγουας και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Μετρίου σώματος, νόστιμο, με πολλά μαύρα και τροπικά φρούτα και ελαφριές νότες βανίλιας.
Το Bowsaw Straight Bourbon Whisky αποστάζεται και ωριμάζει στο βόρειο Κεντάκι κοντά στον ορμητικό ποταμό Οχάιο. Χρησιμοποιώντας πολτό σίκαλης 21%, παλαιώνεται σε νέα δρύινα βαρέλια #4 αμερικανικού άνθρακα, για βαθύ χρώμα και χαρακτήρα.
Ένα blended ουίσκι από καθεμία από τις τέσσερις επαρχίες της Ιρλανδίας. Το μοναδικό αυτό ουίσκυ, είναι ένα μείγμα έξι προσεκτικά επιλεγμένων εκφράσεων από τέσσερα αποστακτήρια που βρίσκονται σε καθεμία από τις τέσσερις περήφανες επαρχίες της Ιρλανδίας, όλα επιλεγμένα για να αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας ένα ουίσκι με ξεχωριστό χαρακτήρα.
Το Black Irish είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται με συνδυασμό τριπλής απόσταξης ιρλανδικού ουίσκι που προέρχεται από καπνισμένα βαρέλια με προσθήκη ιρλανδικής stout μπύρας.
Η 06 Vodka Rosé είναι μια εξαιρετικής ποιότητας βότκα όπου κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας βιολογικό ροζέ Προβηγκίας, με «Ενεργή Εκχύλιση Οίνου». Αυτή η μέθοδος χαμηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης συλλαμβάνει τα αρωματικά γευστικά συστατικά και τις χρωματικές χρωστικές που προέρχονται από τη φλούδα των σταφυλιών, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα ή τεχνητά αρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια εμβληματική βότκα που είναι τόσο καλοκαιρινή, κομψή και αναζωογονητική όσο ένα αεράκι της Προβηγκίας, φέρνοντας ντελικάτες γεύσεις από σορμπέ φράουλας, λευκά άνθη και τραγανά ροδάκινα.
€30,00Original price was: €30,00.€27,00Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Κάθε μπουκάλι ROKU GIN, περικλείει τα όνειρα και την επιμονή 100 ετών. Το όνειρο του νεαρού Ιάπωνα Shinjiro Torii, ήταν να δημιουργήσει αυθεντικά Ιαπωνικά αλκοολούχα ποτά που θα απολάμβανε όλος ο κόσμος, βασισμένα στην μοναδικότητα της Ιαπωνικής γης και κουλτούρας. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
Μετά από τέσσερις ημέρες τριπλής απόσταξης με φυσαλίδες, ο κρυστάλλινος αλκοολούχος ατμός ανεβαίνει σε μια στήλη καθαρισμού πολύ ψηλά. Τραγανή και καθαρή γεύση, με διακριτικές νότες ζάχαρης άχνης και βανίλιας. Σε αυτή τη βότκα εμποτίζουμε σμέουρα και λάιμ για να πετύχουμε ένα ζωηρό φινίρισμα εσπεριδοειδών.
Μετά από τέσσερις ημέρες τριπλής απόσταξης με φυσαλίδες, ο κρυστάλλινος αλκοολούχος ατμός ανεβαίνει σε μια στήλη καθαρισμού πολύ ψηλά. Τραγανή και καθαρή γεύση, με διακριτικές νότες ζάχαρης άχνης και βανίλιας.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με πεύκο και εκλεκτά βότανα και το αποστάζουμε στις μικρότερες παρτίδες, για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη για να την δημιουργήσουμε.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με ζουμερό λευκό ροδάκινο, γλυκό φρούτο του πάθους και μια δόση της οξύτητας των εσπεριδοειδών του Yuzu και το αποστάζουμε στις μικρότερες δυνατές παρτίδες , για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη, να την δημιουργήσουμε.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με το Queen of the Night, ένα αρωματικό άνθος κάκτου, αποσταγμένο χυμό κάκτου και λάιμ στις μικρότερες δυνατές παρτίδες.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπος πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Μετά την απόσταξη, το βρέχουμε με φλούδα λεμονιού Σικελίας για επτά ημέρες σε μικρές παρτίδες, για να δημιουργήσουμε ένα θολό αποτέλεσμα στην όψη και μια γεύση από τζιν και εσπεριδοειδή.
Κάθε παρτίδα είναι διπλής απόσταξης σε χάλκινο δοχείο, γεγονός που δημιουργεί μια έντονα εκπληκτική γεύση – προϊόν βαθιάς γλυκιάς τροπικής μελάσας από ζαχαροκάλαμο και άφθονου σκωτσέζικου αποστάγματος.
Γλυκό και απαλό ρούμι εμποτισμένο με κρεμώδη φρυγανισμένη καρύδα και ξυλώδη βανίλια.
Κάθε παρτίδα είναι διπλής απόσταξης σε χάλκινο δοχείο, γεγονός που δημιουργεί μια έντονα εκπληκτική γεύση – προϊόν βαθιάς γλυκιάς τροπικής μελάσας από ζαχαροκάλαμο και άφθονου σκωτσέζικου αποστάγματος. Γλυκό και απαλό ρούμι με τροπικό ανανά, γλυκό μάνγκο και μια νότα λάιμ.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.