Βλέπετε 1–18 από 77 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Κίρκη Ραψωδία Θ΄

9,80
Η νέα Κίρκη σε φιάλη 750ml.
είναι μια βυθοζύμωτη (lager) μπύρα που ενσαρκώνει παιχνιδιάρικα το τραγανό και στεγνό στόμα με το αστραφτερό φινίρισμα ενός γαλλικού Brut. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη lager, οι νότες δημητριακών, λουλουδιών και εσπεριδοειδών δίνουν μια ελαφριά ξηρότητα που εξισορροπεί απαλά αυτή τη δροσιστική εμπειρία κατανάλωσης.​

Elixi Crazy Waters

2,90
Εμπνευσμένη απ' τον μαγικό χορό των "τρελών νερών" του Ευρίπου,
υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία. Φρέσκια και δροσιστική αποτυπώνει το δυναμικό, αέναο πνεύμα της φύσης. ένα παλιρροιακό κύμα εντάσεων και αρωμάτων για κάθε στιγμή.

Noctua Seven Years
Anniversary Brew

2,90
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

Sknipa Lager

2,20
Γευστική craft lager με πλούσιο αφρό και κεχριμπαρένιο χρώμα.
Γεμάτη βυνώδης γεύση, με τέλεια ισορροπία του γλυκού χαρακτήρα και της πικρής επίγευσης.

Cellar Jams Honey Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild. Πειραματικά προστέθηκε μέλι κατά την εμφιάλωση.

Cellar Jams Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild.

Κυκάω Brettanomyces Manumalus

Original price was: €25,00.Current price is: €22,50.
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.

Κατσίκα IPA

3,50
Μια IPA με φρουτώδη χαρακτήρα, κυρίως εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, ισορροπημένη πικράδα, ευχάριστο τελείωμα και επαναζύμωση στη φιάλη.

Vodka 06 Rosé

48,00
Η 06 Vodka Rosé είναι μια εξαιρετικής ποιότητας βότκα όπου κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας βιολογικό ροζέ Προβηγκίας, με «Ενεργή Εκχύλιση Οίνου». Αυτή η μέθοδος χαμηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης συλλαμβάνει τα αρωματικά γευστικά συστατικά και τις χρωματικές χρωστικές που προέρχονται από τη φλούδα των σταφυλιών, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα ή τεχνητά αρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια εμβληματική βότκα που είναι τόσο καλοκαιρινή, κομψή και αναζωογονητική όσο ένα αεράκι της Προβηγκίας, φέρνοντας ντελικάτες γεύσεις από σορμπέ φράουλας, λευκά άνθη και τραγανά ροδάκινα.

Hofbräu Oktoberfest

3,30
Μόνο οι ζυθοποιίες του Μονάχου επιτρέπεται να παρασκευάζουν μπύρα με το όνομα "Oktoberfestbier" για αυτήν την ειδική περίσταση. Έτσι δημιουργείται μια ιδιαίτερα γεμάτη, ιδιαίτερη μπύρα με υπέροχη γεύση για να συνοδεύσει την παραδοσιακή βαυαρική κουζίνα.

Hofbräu Non-Alcoholic

2,50
Λόγω της ήπιας διαδικασίας παρασκευής, η χρυσαφένια, αυτή μπύρα τύπου lager διατηρεί την ευχάριστα πικάντικη και νόστιμη γεύση της με μια ελαφριά πικράδα. Η πλήρης απόλαυση της μπύρας είναι εγγυημένη!

Hofbräu Dunkel

2,75
Η Hofbräu Dunkel είναι μια μαύρη μπύρα τύπου lager που μπορεί να περιγραφεί ως το αρχέτυπο της βαυαρικής μπύρας". Γιατί στη Βαυαρία υπήρχε μαύρη μπύρα πολύ πριν τις ξανθιές. Και έτσι η Dunkel ήταν η πρώτη μπύρα που παρασκευάστηκε στο «Braunen Hofbräuhaus» όταν ιδρύθηκε το 1589. Μια πραγματικά παραδοσιακή μπύρα του Μονάχου!

Carpinus Spruce Saison

4,00
Μπύρα τύπου Saison αρωματισμένη με μέλι και φρέσκα βλαστάρια έλατου.

3 Fonteinen Oude Geuze 21/22 Assemblage N°66

8,80
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.