Εάν έχετε κατάστημα εστίασης,
μπαρ, καφέ, τουριστικό κατάλυμα,
ή κατάστημα μικρής λιανικής,
συμπληρώστε την φόρμα και εγγραφείτε
στις υπηρεσίες για Επαγγελματίες
του GreekBeerShop.gr.
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.
Η Oude Kriek Boon είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του 100% αυθόρμητης ζύμωσης Fruit-Lambic στυλ. 400 γραμμάρια αγριοκέρασα ζυμώνονται μαζί με ένα χαρμάνι από φρέσκια και παλαιωμένη Boon-Lambic που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια.
€10,60Original price was: €10,60.€9,54Current price is: €9,54.
Η Kriek Boon είναι μια παραδοσιακή βελγική μπύρα φρούτων Lambic. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ αυθόρμητης ζύμωσης. Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα κεράσια (25%).
Λίγα πράγματα λένε «ελληνικό καλοκαίρι» όσο μια παγωμένη βυσσινάδα σερβιρισμένη σε ψηλό ποτήρι. Κι εμείς, προσθέτοντας Mastiqua, απλώς απογειώνουμε την εμπειρία. Η συνταγή μας διατηρεί στο ακέραιο τις καταπραϋντικές ιδιότητες του αυθεντικού Mastiqua, ενισχύοντάς την με πολτό λαχταριστού βύσσινου.
Η μοναδική γεύση και οι θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας, συνδυάζονται με τον χυμό των αρωματικών ελληνικών λεμονιών για να δημιουργήσουν μια νόστιμη, δροσιστική λεμονάδα. Μια πραγματικά αυθεντική ελληνική «λεμονάδα» φτιαγμένη με Mastiqua φέρνει ευεξία και ανανέωση στην καθημερινότητά μας.
Το Mastiqua είναι ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Συγκεκριμένα, το νερό αυτό είναι η συνέχεια μιας παράδοσης, που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της, και σχετίζεται με την ένωση της μαστίχας με το ανθρακούχο νερό.
Μια μπύρα μοναδική σε έναν συνδυασμό που δεν είχε ξαναγίνει. Αυτός έγινε με την χρήση βύνης από σιτάρι (σαν την βύνη που χρησιμοποιούν οι περισσότερες Weiss). Η βύνη από σιτάρι σε συνδυασμό με την αυθεντική μαστίχα Χίου, δίνει την αίσθηση ότι έχουμε βουτήξει ένα κουτάλι υποβρύχιο μαστίχας μέσα στην μπύρα μας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.