Βλέπετε 1–18 από 60 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Blame the Sun & Happy Brewers
Come Together

3,70
Η καινούργια συνεργασία των Blame the Sun είναι με την ομάδα των Happy Brewers από την ζυθοποιεία SIRIS .
Καλωσορίζουμε την "COME TOGETHER" West Coast IPA ως την αρχή για μια σειρά αφιερωμένη στους θρυλικούς ρόκερς των 60's, από το Λίβερπουλ , η αλλιώς ΤΗΕ ΒΕΑΤLES.

Coldspiracy

3,60
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών  λυκίσκου.

Noctua Seven Years
Anniversary Brew

2,90
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

Marmita Strange IPA

3,80
Γιορτάζοντας 5 χρόνια παραγωγής craft μπίρας με αυτήν την αδελφική συνεργασία της Μαρμίτα με τους Strange Brew δημιούργησαν την Strange IPA:  Μια American Style IPA γεμάτη λυκίσκο Centennial & Citra. Απολαύστε!

Corfu Beer Wish

2,85
Μία ξεχωριστή ευχή για τις μέρες των Χριστουγέννων, σε όλους εσάς που ξεχωρίζετε με τις επιλογές σας!
Κόλιανδρος, Κόκκινο πιπέρι, Μαύρο πιπέρι, Γλυκάνισος, Μάραθος και Θυμάρι συνδυάζονται αρμονικά με την βύνη Κριθαριού και Σιταριού, τους Λυκίσκους και την ζωντανή Μαγιά, ώστε να προσφέρουν μία εορταστική έκπληξη στο ποτήρι σας!

Noctua X Utopia Double Score

4,20
Οι δύο "αντίπαλες" ζυθοποιίες παρατάσσουν στο στάδιο μια από τις καλύτερές τους μπύρες, τη νέα συνεργατική τους Double IPA, που ακούει στο όνομα "Double Score".

Brewdog Hazy Jane

3,60
Νότες από ανανά, μάνγκο, κουκούτσια και μια νότα μανταρίνι για να το ανακατέψετε. Παρασκευάζεται με βρώμη και σιτάρι και αφήνεται αφιλτράριστη για ένα απαλό, ζουμερό, χτύπημα από φρούτα.

Lazy Mules Pilsner

3,00
Η Lazy Mules Pilsner παρουσιάζει ένα φρέσκο, δροσερό χαρακτήρα.

Οι γερμανικοί λυκίσκοι που χρησιμοποιούνται προσθέτουν πικάντικα, βοτανικά και ελαφρώς φρουτώδη αρώματα. Με τέσσερα διαφορετικά είδη βύνης, η μπίρα αποκτά πλούσια δομή και γεύση, ενώ η ελαφριά πικράδα είναι εξισορροπημένη από μια ευχάριστη γλυκύτητα. Η φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη Lazy Mules διατηρεί τη φυσική της θολότητα στο κατεξοχήν ξανθό της χρώμα παρουσιάζοντας μια ήπια, γήινη υφή.

Noctua Light Feather

3,00
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Σας παρουσιάζουμε την νέα προσθήκη στην οικογένειά της Noctua που ήρθε για να μείνει. Η Light Feather - Session IPA στο 4% alc. που ακούγεται ότι είναι ελαφρύτερη και από πούπουλο, έφτασε για να φέρει κάτι νέο και δροσιστικό.

Αγκαθιά
Prickly Pear Gose

4,50
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού "Μινωϊκή γη", στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Iama Θέρως
Country IPA

3,00
Η δεύτερη μπύρα της Μικροζυθοποιίας Βοιωτίας είναι μία "country" IPA , όπως την ονομάζουν στους 5,2 αλκοολικούς βαθμούς, με χαρακτήρα εξοχής, ισορροπημένη πικράδα και ευχάριστο τελείωμα που διαρκεί.

Hobgoblin Gold

3,80
Ένας κρυμμένος θησαυρός ανακαλύφθηκε στη ζυθοποιία Wychwood… και είναι τόσο αγνός και πολύτιμος όσο και ο πρόγονός του.
Η Hobgoblin Gold είναι η πιο πρόσφατη μπύρα που φέρει το παρατσούκλι του μικρού άντρα και ενώ το Gold μπορεί να είναι πιο ανοιχτόχρωμο, σίγουρα δεν είναι ελαφριά. Ένας συνδυασμός ποικιλιών λυκίσκου και έγχυμα σιταριού και βυνοποιημένου κριθαριού οδήγησε στην τέλεια χρυσαφένια μπύρα.

Mikonu Fragos’ko

4,80
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.

Έχω Φόμο

3,20
Καινούριο καλοκαιρινό μπυράκι με μια καινούρια συνεργασία! Το "Έχω Φόμο" χταπόδι μάζεψε όσο φόμο του είχε απομείνει και πέρασε από Σούρμενα για "μια μπύρα".
Εκεί συνάντησε την Κυρία Τούλα, την Κερβάνα και τον Helix. Τα είπαν, τα ήπιαν, ένωσαν το κοινό τους Φόμο και δημιούργησαν μια καλοκαιρινή φρουτένια μπύρα!

Κυκάω Cistus Creticus Gruit Αle

13,60
Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.

Hofbrau Munich Weisse

2,75
Κάποτε ήταν αποκλειστικά προνόμιο του Δούκα να παρασκευάζει μπύρα τύπου Weiss. Για σχεδόν 200 χρόνια, η Hofbräuhaus είχε αυτό το αποκλειστικό δικαίωμα και συνεπώς το μονοπώλιο της μπύρας Weiss στη Βαυαρία. Δεν είναι περίεργο που το Hofbräu München έχει κατακτήσει τόσο καλά την τέχνη της παρασκευής μπύρας τύπου Weiss.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.