Βλέπετε 1–18 από 28 αποτελέσματα

Εμφάνιση 18 36

Cellar Jams Honey Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild. Πειραματικά προστέθηκε μέλι κατά την εμφιάλωση.

Cellar Jams Farmhouse Ale (Wine Blend Barrel Aged) Vintage 2023

14,50
Βασισμένη στην αρχική συνταγή της farmhouse ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωριμάζει σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού, αυτή η μπύρα παρουσιάζει όλα τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του στιλ. Funky & Dry Fragrand & Tart Strange & Wild.

Κυκάω Brettanomyces Manumalus

Original price was: €25,00.Current price is: €22,50.
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.

Κατσίκα IPA

3,50
Μια IPA με φρουτώδη χαρακτήρα, κυρίως εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, ισορροπημένη πικράδα, ευχάριστο τελείωμα και επαναζύμωση στη φιάλη.

Malt ‘n Marvel Hibiscus Saison

3,80
Η Hibiscus Saison είναι μια ξινή Saison που παρασκευάζεται με άνθη ιβίσκου και ξύσμα λεμονιού Σαντορίνης. Οξύτητα και γλυκές νότες κόκκινων φρούτων που προέρχονται από την ισορροπία του ιβίσκου με το μεσαίο σώμα και την αναζωογονητική επίγευση εσπεριδοειδών.

3 Fonteinen Hommage Oogst 2019 19/20 Assemblage N° 71

18,50
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε  lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.

3 Fontainen Oude Kriek 19/20 Assemblage N°76

12,30
Με μια ευχάριστη ξινή γεύση και οι οργανικές νότες αμύγδαλου και κανέλας καθώς ζεσταίνεται στο ποτήρι, η 3 Fonteinen Oude Kriek θα ωριμάσει τέλεια. Αυτή η αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη fruit lambic είναι εξ ολοκλήρου φυσική χωρίς προσθήκη τεχνητών χυμών, σιροπιών ή σακχάρων.

3 Fonteinen Oude Geuze 21/22 Assemblage N°66

8,80
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

Κυκάω Reverse Engineered Malagouzia

19,80
Με προσθήκη από φλούδες σταφυλιού Μαλαγουζιάς που παρέχονται από ένα διάσημο βιολογικό οινοποιείο, τον Τετράμυθο. Αυθόρμητα ζυμωμένη με άγριους μικροοργανισμούς από τις φλούδες σταφυλιών, με πικάντικα αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων και μέτρια οξύτητα, ανθρακικό χαμηλότερο από την μπύρα για να θυμίζει έντονα κρασί και παλαιωμένη με οινολάσπη (batonnage) για πιο γεμάτο σώμα!

Malt n’ Marvel Rosemary Gose

3,85
Μια ελαφρώς αλμυρή Herbs Gose παρασκευασμένη με δεντρολίβανο, λουίζα λεμονιού και φλούδα λεμονιού Σαντορίνης. Η ζύμωση του γαλακτοβάκιλλου δημιουργεί μια ξινίλα που ισορροπεί τέλεια με το μεσαίο σώμα και τις φυτικές νότες. Στην επίγευση, οι εσπεριδοειδείς γεύσεις όπως το λάιμ και το λεμόνι, παραμένουν για αρκετή ώρα στο στόμα.

Firestone Walker & O’Hara’s – Fiáin Honey Ale

17,90
Η Fiáin Honey Ale είναι μια υπερατλαντική γιορτή που θυμίζει έναν δεσμό μεταξύ δύο ζυθοποιιών που σηματοδοτούν τα 35 χρόνια στην πρώτη γραμμή των σκηνών ζυθοποιίας των αντίστοιχων χωρών. Παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1998, η Irish Red Ale της O'Hara που χρησιμοποιήθηκε ως βασική μπύρα για αυτή τη δημιουργία. Μόλις αυτή η διάσημη κόκκινη μπύρα έφτασε στις εγκαταστάσεις της Firestone Walker's Barrelworks, η μπύρα επαναζυμώθηκε σε γαλλική βελανιδιά με Brettanomyces. Δόθηκε ακόμη περισσότερη ψυχή και χαρακτήρας τελειώνοντας αυτή τη μπύρα με την προσθήκη φρέσκου θυμαριού και  Καλιφορνέζικου μελιού αγριολούλουδων, που παράχθηκε σε απόσταση αναπνοής από την Barrelworks.

Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6

13,60
Η Oude Geuze Boon Black Label Edition N° 6 έχει την τυπική μακριά, ξηρή επίγευση, αλλά και πολύ γεμάτη γεύση που έχουμε συνηθίσει από την Boon Black Label. Με τις πολύ φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών και την ευχάριστη λάμψη, η Boon Black Label N 6 είναι μια πολύ κομψή, τρυφερή Oude Geuze. Αυτή η Μαύρη Ετικέτα εμφιαλώθηκε στις 26 Αυγούστου 2020. Το μείγμα είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο και τριών ετών που ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια.

Σόλο Αγριάδα (ζύθος άγριας ζύμωσης)

23,8027,80
Η ελεύθερη ζύμωση και ωρίμανση της έλαβαν χώρα σε δρύινα βαρέλια orange κρασιού από γηγενείς ποικιλίες του Κρητικού αμπελώνα - Πλυτό και Βιδιανό - που της κληροδότησαν μοναδικά αρώματα από το ξύλο και το κρασί που φιλοξενούσαν, χαρίζοντας μας μια μπύρα με άγρια ομορφιά , έντονη οξύτητα και βαθύπλουτο αρωματικό σύμπαν. Μια μπύρα που συνωμοτεί με το χρόνο, την ιστορία των Βέλγικων Lambic, την οινοποίηση και τη μαγεία της φύσης αποτίνοντας φόρο τιμής στο μεγαλείο της.

Κατσίκα Pilsner

3,40
Ανοιχτόχρωμη ξανθιά και φυσικά θολή, ελαφρώς πικρή και ευχάριστη. Στη μύτη διακρίνονται τα τυπικά της κατηγορίας αρώματα της βύνης, του λυκίσκου και της μαγιάς. Η γεύση είναι πικρή, ξεδιψαστική με επίγευση μέτριας διάρκειας.