Η καινούργια συνεργασία των Blame the Sun είναι με την ομάδα των Happy Brewers από την ζυθοποιεία SIRIS .
Γιορτάζοντας 5 χρόνια παραγωγής craft μπίρας με αυτήν την αδελφική συνεργασία της Μαρμίτα με τους Strange Brew δημιούργησαν την Strange IPA: Μια American Style IPA γεμάτη λυκίσκο Centennial & Citra. Απολαύστε!
Μία ξεχωριστή ευχή για τις μέρες των Χριστουγέννων, σε όλους εσάς που ξεχωρίζετε με τις επιλογές σας!
Οι δύο “αντίπαλες” ζυθοποιίες παρατάσσουν στο στάδιο μια από τις καλύτερές τους μπύρες, τη νέα συνεργατική τους Double IPA, που ακούει στο όνομα “Double Score”.
Η Lazy Mules Pilsner παρουσιάζει ένα φρέσκο, δροσερό χαρακτήρα.
Οι γερμανικοί λυκίσκοι που χρησιμοποιούνται προσθέτουν πικάντικα, βοτανικά και ελαφρώς φρουτώδη αρώματα. Με τέσσερα διαφορετικά είδη βύνης, η μπίρα αποκτά πλούσια δομή και γεύση, ενώ η ελαφριά πικράδα είναι εξισορροπημένη από μια ευχάριστη γλυκύτητα. Η φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη Lazy Mules διατηρεί τη φυσική της θολότητα στο κατεξοχήν ξανθό της χρώμα παρουσιάζοντας μια ήπια, γήινη υφή.
Η καθαρή, ισορροπημένη και σταθερή γεύση της lager εμπλουτίζεται με μια έκρηξη αρωμάτων που προκύπτει από τις γενναίες δόσεις λυκίσκων, που ξεπερνούν σε ποσότητα κατά 5 φορές μια τυπική lager συνταγή. Οι λυκίσκοι προσδίδουν αρχικά δροσερά αρώματα πεπονιού, ενώ χάρη στο Dry Hop αποκτά επιπρόσθετα έντονα αρώματα ανανά, πεύκου και passion fruit.
Η δεύτερη μπύρα της Μικροζυθοποιίας Βοιωτίας είναι μία “country” IPA , όπως την ονομάζουν στους 5,2 αλκοολικούς βαθμούς, με χαρακτήρα εξοχής, ισορροπημένη πικράδα και ευχάριστο τελείωμα που διαρκεί.
Ένας κρυμμένος θησαυρός ανακαλύφθηκε στη ζυθοποιία Wychwood… και είναι τόσο αγνός και πολύτιμος όσο και ο πρόγονός του.
Η Hobgoblin Gold είναι η πιο πρόσφατη μπύρα που φέρει το παρατσούκλι του μικρού άντρα και ενώ το Gold μπορεί να είναι πιο ανοιχτόχρωμο, σίγουρα δεν είναι ελαφριά. Ένας συνδυασμός ποικιλιών λυκίσκου και έγχυμα σιταριού και βυνοποιημένου κριθαριού οδήγησε στην τέλεια χρυσαφένια μπύρα.
Οι μπίρες Gruit, ένα στυλ δημοφιλές πριν από τη χρήση του λυκίσκου, όπου χρησιμοποιείται ένα μείγμα βοτάνων για να προσδώσει πικρία και γεύση. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης μπύρας είναι ο Cistus Creticus, μαζεμένος με το χέρι στην κορυφή της ανθοφορίας για να αποσπάσει τον έντονο χαρακτήρα του. Το παρασκεύασμα που προκύπτει μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ξηρό, έντονο γευστικό προφίλ με νότες ρητίνης, βοτάνων και λεμονιού, που καταλήγει σε μια ικανοποιητικά πικρή επίγευση.
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.
Μια χυμώδης IPA από την Main Squeeze Brewing. Οι λυκίσκοι χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ισορροπία ώριμων τροπικών φρούτων και λαμπερού αρώματος εσπεριδοειδών, μεταβαίνοντας από φρούτα του πάθους και υπερώριμο μάνγκο σε τόνους γκρέιπφρουτ και μανταρίνι που υποστηρίζονται στο φόντο. Με ένα άγγιγμα πικράδας για βελτιωμένη πολυπλοκότητα και ομαλή πόση, σας προσκαλεί πάντα πίσω για την επόμενη γουλιά.
Το Langleys παράγεται στην Αγγλία από 100% αγγλικό σιτάρι και επιδέχεται μία και μόνο απόσταξη. Χρησιμοποιούνται έτσι μόνο τα πρώτα και καλύτερα έλαια από τα βότανα του. Παρασκευάζεται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του London Dry Gin.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με πεύκο και εκλεκτά βότανα και το αποστάζουμε στις μικρότερες παρτίδες, για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη για να την δημιουργήσουμε.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με ζουμερό λευκό ροδάκινο, γλυκό φρούτο του πάθους και μια δόση της οξύτητας των εσπεριδοειδών του Yuzu και το αποστάζουμε στις μικρότερες δυνατές παρτίδες , για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη, να την δημιουργήσουμε.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με το Queen of the Night, ένα αρωματικό άνθος κάκτου, αποσταγμένο χυμό κάκτου και λάιμ στις μικρότερες δυνατές παρτίδες.
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπος πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Μετά την απόσταξη, το βρέχουμε με φλούδα λεμονιού Σικελίας για επτά ημέρες σε μικρές παρτίδες, για να δημιουργήσουμε ένα θολό αποτέλεσμα στην όψη και μια γεύση από τζιν και εσπεριδοειδή.
Η La Felicita αντιπροσωπεύει τη χαρά, τον ήλιο, τη μουσική και την ευτυχία. Απολαύστε τον βοτανικό της χαρακτήρα, την λεπτή ενανθράκωση και την ισορροπημένη πικράδα σε αυτή την Italian style pilsner. Συνδυάζεται καλά με οστρακοειδή, θαλασσινά και απολύτως με arrabiata.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.