Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

P.I.G.S The Global Screw Extravaganza

8,50
Μια Double Pastry Imperial Stout, εξαιρετικά βαριά και πολύπλοκη, φτιαγμένο με μεγάλα φορτία ψημένης καρύδας, βανίλιας Μαδαγασκάρης, κακάο Βενεζουέλας και ζάχαρης γάλακτος. Παρασκευασμένη με 13 διαφορετικές ειδικές βύνες και βρασμένη για πολύ καιρό, αυτό το πηχτό αποτέλεσμα προσκολλάται  στο ποτήρι, καθιστώντας το ένα υλικό  μάλλον βρώσιμο παρά πόσιμο,  εξαιρετικά μαστιχώδες και πυκνό.
 

White Whale Barrel Aged Limited Edition

11,00
Το ζουμί της "λευκής φάλαινας", μπήκε σε δρύινα βαρέλια από whiskey bourbon, στα οποία είχε παλαιωθεί ελληνικό τσίπουρο και αφέθηκε να ωριμάσει για περίπου ένα χρόνο. Η barrel aged εκδοχή της μπύρας σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα !

ΚΥΚΑΩ Kyklus Experiment #1

11,70
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν  επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.

Κυκάω Kveik NEIPA

6,30
Φρουτώδης και παχύρρευστη, δημιουργεί μια έκρηξη από τροπικά και καλοκαιρινά υπερώριμα φρούτα στη μύτη και το στόμα. Η μαγιά Kveik διαθέτει αρκετή πολυπλοκότητα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η μπύρα δεν είναι μια κανονική NEIPA !

P.I.G.S Xenosapien

5,90
Υπερώριμα αρώματα φρούτων και ζαχαρωμένου αχλαδιού, έντονες μυρωδιές ροδάκινου, βερίκοκου, ανανά, μάνγκο και εκρηκτικές λάμψεις εσπεριδοειδών, ακολουθούμενα από μια αιώνια επίγευση. Ισορροπημένη γλυκύτητα με μια μικρή πικρή προσθήκη που λειτουργεί ως η ραχοκοκαλιά σε αυτό το πολύπλοκο θεμέλιο στρωμάτων γεύσης, που διαπερνούν τον ουρανίσκο.

Dark Crops White Whale

6,70
Μια imperial stout με 15 % αλκοόλ, με όνομα πληθωρικό, όπως και η ίδια η μπύρα. Προτείνεται η παλαίωση της, για τουλάχιστον 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον.

Clepsydra Walnut Pie

4,20
Η τελευταία δημιουργία της Κλεψύδρα, μία Imperial Stout με γεμάτο σώμα, έντονη αίσθηση σοκολάτας, κανέλας, γαρύφαλου και βανίλιας. Διακριτικές νότες πορτοκαλιού σε ένα αλκοολούχο περιβάλλον.

Salonikia Weiss

2,80
Η νέα σταρένια μπύρα της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης, μια κλασική Weiss Γερμανικού τύπου, φρουτώδης με την μπανάνα να υπερισχύει, αλλά και νότες γαρύφαλλου στο παρασκήνιο.

Carpinus Belgian Wit

3,60
Ξανθή γλυκιά με 6,1% Alc. Διακριτικά αρώματα μπαχαρικών - γαρύφαλλου και πιπεριού.

Corfu Amorosa Weiss

3,30
Το κριθάρι και το σιτάρι ενώνουν τις δυνάμεις τους και με μια διαδικασία διπλής ζύμωσης δημιουργούν την Amorosa Weiss. Μια μπύρα έντονα αρωματική, με γεμάτο σώμα και γεύση μπανάνας, γαρύφαλλου και βανίλιας.

Ντούνκελ

2,60
Τέλεια ισορροπία, γεμάτη αίσθηση στο στόμα και επίγευση που μένει για λίγη ώρα αλλά καθώς φεύγει σε προκαλεί να συνεχίσεις με την επόμενη γουλιά.

Βεργίνα Weiss

1,90
Η πολυβραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες του κόσμου στην κατηγορία Hefeweizen, κερδίζοντας μετάλλια και διακρίσεις για την Ελλάδα και την ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι μία μπύρα με πλούσια και αρωματική γεύση, σταρένια, αφρώδη και θολή εμφάνιση, η οποία οφείλεται στην ειδική αφροζύμη που περιέχει και της δίνει ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα.

Voreia Imperial Porter

3,50
Η νέα, μαύρη, ελκυστική δημιουργία της Μικροζυθοποιίας Σερρών ανήκει στο είδος της Imperial Porter και είναι προορισμένη για τις εκλεκτές στιγμές του χειμώνα. Η προσθήκη σίκαλης και οι καβουρδισμένες βύνες ενισχύουν το σώμα της μπύρας που πατά πάνω σε 9 αλκοολικές μονάδες και αφήνει μια πλούσια σε γεύση και αρώματα επίγευση σε όλο το στόμα.

Νήσος APOCALYΨH

3,20
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.