NEIPA τριγύρω πολλές πάρα πολλές αλλά ποτέ ποτέ δεν είναι αρκετές.
Yet another NEIPA λοιπόν η νέα φρεσκότατη άφιξη από την Brewtiful Brewery. Και για να ακριβολογούμε μια χορταστική Double new England IPA στους 7,5 βαθμούς με γενναίες ποσότητες λυκίσκων talus, citra και galaxy.
Μια νέα συνεργατική μπύρα που ακούει στο όνομα “COLDSPIRACY”.
Μια συνομοτικά ευκολόπιοτη Cold IPA, με πλούσιο σώμα (από τις νιφάδες ρυζιού) και με ζουμερό και φρουτένιο χαρακτήρα από το τριπλό dry hopping και το συνδυασμό 5 ποικιλιών λυκίσκου.
Μια κλασσική θολή και φρουτένια μπύρα στο 5,2% αλκοόλ, βασισμένη στον λυκίσκο Amarillo. Με τα αρώματα της μπανάνας να κυριαρχούν, διακριτικές νότες πορτοκαλιού, μπαχαρικών και λουλουδιών να συνδυάζονται σε ένα γεμάτο σώμα με κρεμώδη επίγευση, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κάθε γουλιά, καλύτερη από την προηγούμενη.
Η Frida δεν είναι μία ακόμη μπύρα.
Είναι μια oldschool west coast IPA στα 6% alc με έντονη πικράδα, αρώματα εσπεριδοειδών και φρούτων, που θέλει να σε ταξιδέψει από το Μεξικό μέχρι την Ισπανία και το χωριό του δημιουργού της, το Σανταμέρι, λίγο πιο έξω από την Πάτρα.
Νότες από ανανά, μάνγκο, κουκούτσια και μια νότα μανταρίνι για να το ανακατέψετε. Παρασκευάζεται με βρώμη και σιτάρι και αφήνεται αφιλτράριστη για ένα απαλό, ζουμερό, χτύπημα από φρούτα.
Μετατρέποντας μια ενδιαφέρουσα Berliner Weisse σε μια ακραία βόμβα φρούτων με βατόμουρο, κόκκινη σταφίδα, ρόδι και βύσσινο, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θηρίο από όλες τις προηγούμενες φρουτώδεις παρασκευές Berliner Weisse της ζυθοποιίας!
Καλοκαίρι και καύσωνας; Τι καλύτερο από μία ελαφριά και juicy Session IPA.
Τα πιο ζουμερά βιολογικά φραγκόσυκα του συνεταιρισμού “Μινωϊκή γη”, στη Βιάννο της Κρήτης, το θαλασσινό αλάτι και η συνεργασία της Σόλο με τους Strange Brew, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια κόκκινη, θολή gose, με φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδανική συντροφιά για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.
Κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, οι παλιότεροι Μυκονιάτες μάζευαν πανηγυρικά τον καρπό του κάκτου, το φραγκόσυκο. Υπομονετικά έβγαλαν τα αγκάθια από το φραγκόσικο (αλλά και τα δάχτυλά τους) και μετά δοκίμασαν τους γλυκούς, πικάντικους χυμούς που ενσαρκώνουν το αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι. Επιδιώκοντας αυτούς τους γίγαντες της παλιάς εποχής, διαλέξαμε προσεκτικά αυτές τις φραγκόσυκες χειροβομβίδες και τις προσθέσαμε σε μια παρασκευή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και αναβράζουσα χλωμή μπύρα για να δοξάσουμε αυτό το θαύμα της εγγενούς χλωρίδας.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.
Η Midnight Circus και τα Κουραφέλκυθρα – Δεν είναι καν λέξη σας παρουσιάζουν την “Ψυχή του Πάρτι”! Βασισμένη σε έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κόμικ, η Ψυχή του Πάρτι είναι μια mini IPA. Δηλαδή είναι ξανθιά, θολή, φρουτώδης, αρωματική, ελαφριά και “επικίνδυνα” ευκολόπιοτη στο 4,1% αλκοόλ, μα πάνω από όλα IPA!
Μια συνεργατική Berliner Weisse ελαφρώς ξινή, mouthfeel που θυμίζει smoothie, απόλυτη ισορροπία, μια μπύρα που θα μας συντροφεύει όλο το επερχόμενο καλοκαίρι.
Πρόκειται για μια New England IPA στους 7% αλκοολικούς βαθμούς, με θολό γεμάτο σώμα και αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων, ιδανική για τις ανοιξιάτικες μέρες που ακολουθούν.
Είναι μια IPA του στυλ της Δυτικής Ακτής που σβήνει τη δίψα, με αρκετή πικρία για να σας κάνει να περιμένετε την επόμενη γουλιά. Πλημμυρισμένη από εσπεριδοειδή αρώματα και γεύσεις μανταρινιού και γκρέιπφρουτ, καθώς και φρουτώδη, τροπικά και λουλουδάτα χαρακτηριστικά, μια μπύρα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο.
Για αυτήν την Hommage, αναμίχθηκαν ένα kriek lambic σε ποσοστό 26%, με ένα framboise lambic, σε ποσοστό 74%, και τα δύο μουσκεμένα σε ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σταθμισμένος μέσος χρόνος διαβροχής ήταν έξι μήνες. Κατά τη διαβροχή και την ανάμειξη, χρησιμοποιήθηκε lambic που προέρχεται από πέντε διαφορετικά βαρέλια και εννέα διαφορετικές ζυθοποιήσεις.
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.