Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Ζυθοποιείες Πηνειού
& Αναστασίου
Χέλες Lager

2,80
Ξανθιά, διαυγής με λευκό αφρό, έντονα βυνώδης με ξηρή επίγευση.
Άλλη μια συνταγή lager ζύθου με μακρόχρονη ιστορία που έρχεται με την ελληνική του εκδοχή στο ποτήρι σας μέσα από την συνεργασία των ζυθοποιείων Λάρισας και Χαλανδρίου.

Hofbräu Hofbräuhaus Helles

3,30
Μια ελαφριά γεμάτη μπύρα που η ήπια παρασκευή της, δημιουργεί μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ της γλυκύτητας της βύνης και της πικράδας του λυκίσκου. Μια εξαιρετικά χαρακτηριστική της κατηγορίας της Munich Helles από το παγκοσμίου φήμης Hofbräuhaus Munich ζυθοποιείο.

Hofbräu Original

2,80
Ενσαρκώνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της μητρόπολης μπύρας του Μονάχου όπως καμία άλλη μπύρα και μπορεί δικαίως να αποκαλείται η ξανθιά του Μονάχου. Η γεμάτη, ελαφρώς βυνώδης γεύση της με κομψό φινίρισμα την έχει κάνει παγκοσμίως γνωστή.

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

3 Fonteinen Cuvée Miel 20/21 Assemblage N°67

26,60
Η Cuvée Miel είναι μια ειδική έκδοση της Cuvée Armand & Gaston. Αυτή η geuze είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο, τριών και τεσσάρων ετών που έχουν εμποτιστεί με μέλι στη δεξαμενή. Κατά την ανάμειξη, προστέθηκε επιπλέον ντόπιο μέλι. Ο σταθμισμένος μέσος όρος ηλικίας αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση ήταν μεγαλύτερος από 24 μήνες.

3 Fonteinen Doesjel 19/20 Assemblage N° 85

15,80
Mε φυσικό άρωμα λευκού κρασιού, γεύση βύνης και εσπεριδοειδών, η μπύρα που προκύπτει είναι ένα διακριτικό μείγμα lambic, με μέση ηλικία περίπου 30 μήνες από την κυκλοφορία της. Τα παλαιότερα lambic που περιέχει, παρασκευάστηκαν στις αρχές του 2018.

3 Fonteinen Cassis 21/22 Assemblage N° 26

Original price was: €30,00.Current price is: €27,00.
Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.

3 Fonteinen Perzik Geel 21/22 Assemblage N° 14

32,80
Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.

KVLT Dry Hopped Lager

3,15
Μία helles lager με dry hopping έχει ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Ποιο είναι ? Μία ελαφριά, άκρως ξεδιψαστική και δροσιστική lager, με αρώματα λεμονάτα και λουλουδένια.

Blame the Sun Puppenhaus Helles

2,60
Μπύρα τύπου Helles Lager, με αρώματα και γεύση φρέσκου ψωμιού με επίγευση λεμονόχορτου. Παράχθηκε με την παραδοσιακή διαδικασία Decoction.