Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Ζυθοποιείες Πηνειού
& Αναστασίου
Χέλες Lager

2,80
Ξανθιά, διαυγής με λευκό αφρό, έντονα βυνώδης με ξηρή επίγευση.
Άλλη μια συνταγή lager ζύθου με μακρόχρονη ιστορία που έρχεται με την ελληνική του εκδοχή στο ποτήρι σας μέσα από την συνεργασία των ζυθοποιείων Λάρισας και Χαλανδρίου.

Hofbräu Hofbräuhaus Helles

3,30
Μια ελαφριά γεμάτη μπύρα που η ήπια παρασκευή της, δημιουργεί μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ της γλυκύτητας της βύνης και της πικράδας του λυκίσκου. Μια εξαιρετικά χαρακτηριστική της κατηγορίας της Munich Helles από το παγκοσμίου φήμης Hofbräuhaus Munich ζυθοποιείο.

Hofbräu Original

2,80
Ενσαρκώνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της μητρόπολης μπύρας του Μονάχου όπως καμία άλλη μπύρα και μπορεί δικαίως να αποκαλείται η ξανθιά του Μονάχου. Η γεμάτη, ελαφρώς βυνώδης γεύση της με κομψό φινίρισμα την έχει κάνει παγκοσμίως γνωστή.

3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116

17,50
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα  ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.

3 Fonteinen Oude Geuze 21/22 Assemblage N°66

8,80
Για αυτό το συγκεκριμένο μείγμα Oude Geuze, χρησιμοποιήθηκαν lambic από πέντε διαφορετικά βαρέλια και οκτώ διαφορετικές ζυθοποιήσεις, που προέρχονται από τρεις διαφορετικές ζυθοποιίες. Με τα μισά να είναι άνω των τριών ετών, η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος κατά την εμφιάλωση είναι μεγαλύτερη από 27 μήνες.

KVLT Dry Hopped Lager

3,15
Μία helles lager με dry hopping έχει ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Ποιο είναι ? Μία ελαφριά, άκρως ξεδιψαστική και δροσιστική lager, με αρώματα λεμονάτα και λουλουδένια.

Blame the Sun Puppenhaus Helles

2,60
Μπύρα τύπου Helles Lager, με αρώματα και γεύση φρέσκου ψωμιού με επίγευση λεμονόχορτου. Παράχθηκε με την παραδοσιακή διαδικασία Decoction.