Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36

Hofbräu Dunkel

2,75
Η Hofbräu Dunkel είναι μια μαύρη μπύρα τύπου lager που μπορεί να περιγραφεί ως το αρχέτυπο της βαυαρικής μπύρας". Γιατί στη Βαυαρία υπήρχε μαύρη μπύρα πολύ πριν τις ξανθιές. Και έτσι η Dunkel ήταν η πρώτη μπύρα που παρασκευάστηκε στο «Braunen Hofbräuhaus» όταν ιδρύθηκε το 1589. Μια πραγματικά παραδοσιακή μπύρα του Μονάχου!

Valtinger Greek Harvest Ale

3,20
Μια κεχριμπαρένια με γενναίο αλκοόλ μπύρα με έντονα τα αρώματα εσπεριδοειδών ,του κίτρου και του λεμονιού.

Ζέος Black Απαστερίωτη

3,80
Μαύρη μπύρα με προσθήκη βύνης σιταριού με βελούδινη γεμάτη υφή. Μέτρια πικράδα με γεύση καραμέλας και καβουρδισμένου καφέ. Γευστικά ταιριάζει με  γλυκά καφέ και σοκολάτας, κρέμα καραμελέ και ξηρούς καρπούς.

Ζέος Black Can

1,80
Μαύρη μπύρα με προσθήκη βύνης σιταριού με βελούδινη γεμάτη υφή. Μέτρια πικράδα με γεύση καραμέλας και καβουρδισμένου καφέ. Γευστικά ταιριάζει με  γλυκά καφέ και σοκολάτας, κρέμα καραμελέ και ξηρούς καρπούς.

Ζέος Black

1,90
Μαύρη μπύρα με προσθήκη βύνης σιταριού με βελούδινη γεμάτη υφή. Μέτρια πικράδα με γεύση καραμέλας και καβουρδισμένου καφέ. Γευστικά ταιριάζει με  γλυκά καφέ και σοκολάτας, κρέμα καραμελέ και ξηρούς καρπούς.

Sknipa Strong

2,95
Η Sknipa είναι μία Strong Ale με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Έχει βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, δημιουργεί ψηλή και πλούσια κορώνα ενώ, κατά το σερβίρισμα, αναδεικνύονται τα έντονα αρώματα λυκίσκου, κίτρου και πεύκου που τη χαρακτηρίζουν. Η γεύση της είναι έντονα βυνώδης με νότες καραμέλας και η ενανθράκωσή της είναι φυσική και διακριτική.

Volkan Black

2,40

Χρησιμοποιώντας την μέθοδο παρασκευής με μέλι Σαντορίνης και φαρμακευτικών αρωμάτων εσπεριδοειδών, αυτή η εξαιρετική ελαφριά μαύρη  σταρένια lager, μια private reserve μπύρα που εμπνέεται από τους μαύρους βράχους της Σαντορίνης. Η γεύση είναι ελαφριά, τραγανή και φρέσκια σε αντίθεση με το βαθύ, σκούρο χρώμα της.

Νήσος Θολή

2,80
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς και άρα των χρήσιμων βιταμινών της στο μπουκάλι, και παρουσιάζεται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που επιβάλει η ιστορική κατηγορία της που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη και τον Μεσαίωνα.