Οι σκούρες βύνες και η βελανιδιά εμποτισμένη με ουίσκι συνδυάζονται για μια έντονη εμπειρία…
Μια πίσσα μαύρη μπύρα παλαιωμένη υπομονετικά για 14 μήνες σε ιρλανδικά βαρέλια ουίσκι, απολαύστε τη ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα ή βάλτε το στο κελάρι και δείτε τη να ωριμάζει. Αφιλτράριστη και μη παστεριωμένη, αυτή η μπύρα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.
Η τελευταία δημιουργία της Κλεψύδρα, μία Imperial Stout με γεμάτο σώμα, έντονη αίσθηση σοκολάτας, κανέλας, γαρύφαλου και βανίλιας. Διακριτικές νότες πορτοκαλιού σε ένα αλκοολούχο περιβάλλον.
Η νέα σταρένια μπύρα της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης, μια κλασική Weiss Γερμανικού τύπου, φρουτώδης με την μπανάνα να υπερισχύει, αλλά και νότες γαρύφαλλου στο παρασκήνιο.
Ξανθή γλυκιά με 6,1% Alc. Διακριτικά αρώματα μπαχαρικών – γαρύφαλλου και πιπεριού.
Μαύρη μπύρα με σκούρο αφρό. Άρωμα ξύλου, καπνού, ακατέργαστου κακάου και βανίλιας, λίγο πιο funky. Έχει γεύση πικρή, πολύπλοκη και βαθιά. Ξύλο, ψητό, αλκοόλ έντονο, ξηρό σέρι. Πλήρες σώμα, ήπιο αφρό, έντονο τελείωμα κακάου.
Το κριθάρι και το σιτάρι ενώνουν τις δυνάμεις τους και με μια διαδικασία διπλής ζύμωσης δημιουργούν την Amorosa Weiss. Μια μπύρα έντονα αρωματική, με γεμάτο σώμα και γεύση μπανάνας, γαρύφαλλου και βανίλιας.
Τέλεια ισορροπία, γεμάτη αίσθηση στο στόμα και επίγευση που μένει για λίγη ώρα αλλά καθώς φεύγει σε προκαλεί να συνεχίσεις με την επόμενη γουλιά.
Η πολυβραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες του κόσμου στην κατηγορία Hefeweizen, κερδίζοντας μετάλλια και διακρίσεις για την Ελλάδα και την ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι μία μπύρα με πλούσια και αρωματική γεύση, σταρένια, αφρώδη και θολή εμφάνιση, η οποία οφείλεται στην ειδική αφροζύμη που περιέχει και της δίνει ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα.
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.
Η δραματική εικόνα των Τεσσάρων Καβαλάρηδων από την “Αποκάλυψη του Ιωάννη” εικονογραφεί την μοναστηριακού τύπου, μπύρα ΝΗΣΟΣ Double Ale, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Σύγχρονη ερμηνεία ενός ιστορικού, Ευρωπαϊκού τύπου μπύρας του 19 ου αιώνα. Γλυκό γλεύκος από εκλεκτές βύνες κριθαριού και σίκαλης ζυμώνεται με ειδική Βέλγικη μαγιά στη δεξαμενή. Ακολουθεί και δεύτερη ζύμωση με κρυσταλλική ζάχαρη.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.