Για αυτή τη πρώτη lambic με Cassis, εμποτίστηκαν φρέσκα μούρα κασσίς (μαύρα φραγκοστάφυλα) σε ένα βαρέλι από κρασί του Μπορντό για τέσσερις μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία αυτού του μείγματος είναι 26 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων είναι 313 γραμμάρια μούρων κασσίς, ανά λίτρο τελικού προϊόντος lambic. Τα μούρα μαζεύτηκαν με το χέρι στο Purfruit, έναν μικρό οπωρώνα που υποστηρίζεται από την κοινότητα στη Δυτική Φλάνδρα του Βελγίου.
Η νικητήρια συνταγή των Αρχοντάκη – Καζαμία στον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας (ΣΕΖΕ) σε συνεργασία με την Μικροζυθοποιία Σερρών. Μια συνταγή πρωτοποριακή για την craft Ελληνική σκηνή, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού και ξύλου που ακολουθούνται στο παρασκήνιο από νότες καραμέλας και σταφίδας.
Έντονος πλούσιος αφρός, υπέροχο δακτυλίδι στο ποτήρι με δαντέλες να σχηματίζονται στα τοιχώματά του. Χρώμα σκούρο και καφετί ανταύγειες δένουν αρμονικά στο στόμα με τις γεύσεις και τα αρώματα φρέσκου ζυμωτού ψωμιού και σίκαλης σε ένα τελείωμα από πικρές αρωματικές τανίνες που γεμίζουν όλο ένταση τον ουρανίσκο. Επίγευση μεγάλης διάρκειας με μια γευστική και αρωματική παλέτα που μόνο μεγάλοι μάστορες ξέρουν να φτιάχνουν. Απαστερείωτη με επαναζύμωση στη φιάλη.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.