Για αυτή την Perzik, εμποτίστηκαν φρεσκοκομμένα κίτρινα ροδάκινα από έναν βιολογικό παραγωγό στο βόρεια της Ισπανίας. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο lambic δύο και τριών ετών για τη διαβροχή. Η διαβροχή κράτησε σχεδόν πέντε μήνες. Η σταθμισμένη μέση ηλικία του μείγματος ροδάκινου κατά την εμφιάλωση είναι σχεδόν 24 μήνες. Η τελική αναλογία φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν είναι 384 γραμμάρια ανά λίτρο της μπύρας.
Μια Ale που ζυμώνει και ωριμάζει σαν μια τυπική Lager. Αυτό το “υβρίδιο” συνδυάζει αρμονικά τις αρετές μιας Lager και μιας Ale ταυτόχρονα. Ξεδιψαστική με ισορροπημένη πικράδα, σώμα που ισορροπεί ανάμεσα στα δύο στυλ και ένα δυνατό άγγιγμα dry hopping. Μια δυνατή και αρωματική Lager ή μια ελαφριά και ξεδιψαστική Ale; Το που θα την κατατάξει ο καθένας είναι δική του υπόθεση.
Γευστική, αρωματική με μέτρια πικράδα και ελαφρύ σώμα. Είναι η μπύρα που θα τραβήξει τη προσοχή και θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν και να παραδοθούν αμαχητί στη μαγεία της craft μπύρας.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.